reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Kupilam ostatnio proszek lovela czy cos w biedro na promocji

f2w3d5qpnoilcu5v.png

Hej,

wczoraj miałam zalatany dzień, w dodatku wizyta. Na szczęście wszystko jest ok.
W poniedziałek idę na krzywą.

wszystkozajete Link do: VW17H9090HC, Bezworkowy odkurzacz Wet & Dry, 1700 W | SAMSUNG Polska - ja mam ten i jestem z niego bardzo zadowolona.

A dzisiaj jestem tak śpiąca, że na nic ani sił ani ochoty ;)
To odpoczywaj kochana ;) dobrze ze po wizycie jest ok ;) u nas dobrze, mala dobrze sie rozwija :)
Mi krzywą kazali zrobić dopiero przed swietami :p nie wiem od czego to zależy że Wy prawie wszystkie juz po a ja dopiero za jakies 3 tygodnie :p

Ufam mojej ginekolog, chyba wie co robi xD przynajmniej sprawia takie wrazenie, wiec wole ufac jej bo jak slucham tak dookola to czasem zwariowac idzie :p tym pessarem mnie mega straszyli, ze strasznie boli jak sie zaklada, ze czuc go w sobie itp itd a bolec przy zakladaniu nie bolalo i teraz go nie czuje. jedyne co to mam w swiadomosci ze cos tam siedzi i takie dziwne uczucie :p

reklama
Oczywiście ze zna sie na rzeczy:) obejrzałam sobie tem pessar powiem Ci ze wyglada groźnie :p najważniejsze ze możesz sie ruszać dzięki temu.

Do góry