Ania020317
Fanka BB :)
A jeśli chodzi o rozmowę to zostałam z tym sama maz niestety musi wcześniej iść do pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No oczywiście ze sie pochwale...No będę musiała sie kontrolować żeby z zakupami nie przesadzić ale maleństwu napewno coś kupięAnia pochwał sie oczywiście po zakupach
Tak to napewno...tylko jak zwykle nie wiem jak zacząć taka rozmowę tym bardziej ze będziemy przez internet rozmawiać...i szczerze mam trochę stracha...Aniu powodzenia. Pewnie mama sie ucieszy z wnuka wiec nie obawiaj sie
Co będziesz dobrego robiła?straszne to jest, w dzisiejszych czasach i z mordercy można zrobić niewinnego, chwilowo niepoczytalny bla bla ... biedna dziewczyna pokrzywdzona, rodzina też pewnie wieczny stres i jeszcze coś na jej nie korzyść :/
dzień dobry dziewuszki :*
mnie przeziębienie wzięło, ale nie daję się! dzisiaj mamy gości i chcę zrobić coś pysznego
Nikt mnie nie buntuje ja sama to widzę...właśnie wiem ze tacie to może pomoc...maz miał zrobić wszystko abyśmy dostali dokumenty do grudnia a ze juz sie grudzień zaczyna to miał napisać pismo żeby odesłali moje dokumenty kij w oko ze anulują staranie sie o wizę mojemu mój tata jest równie ważny jak on ale niech nie liczy ze będę wybierać...Ania.. ja to bym sie spakowała i poleciała sama jak maz nie chce.. przeciez ciąża to wspaniałe przezycie poza tym w zeszlym roku na swieta nie bylas prawda? a wydaje mi sie ze Twoja obecnosc moze tacie tylko pomoc.
Nie buntuje Cie przeciwko mezowi ale to co robi jest niepowazne..