Ania020317
Fanka BB :)
A jeśli chodzi o rozmowę to zostałam z tym sama maz niestety musi wcześniej iść do pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No oczywiście ze sie pochwale...No będę musiała sie kontrolować żeby z zakupami nie przesadzić ale maleństwu napewno coś kupięAnia pochwał sie oczywiście po zakupach![]()
Tak to napewno...tylko jak zwykle nie wiem jak zacząć taka rozmowę tym bardziej ze będziemy przez internet rozmawiać...i szczerze mam trochę stracha...Aniu powodzenia. Pewnie mama sie ucieszy z wnuka wiec nie obawiaj sie![]()
Co będziesz dobrego robiła?straszne to jest, w dzisiejszych czasach i z mordercy można zrobić niewinnego, chwilowo niepoczytalny bla bla ... biedna dziewczyna pokrzywdzona, rodzina też pewnie wieczny stres i jeszcze coś na jej nie korzyść :/
dzień dobry dziewuszki :*
mnie przeziębienie wzięło, ale nie daję się! dzisiaj mamy gości i chcę zrobić coś pysznego![]()
Nikt mnie nie buntuje ja sama to widzę...właśnie wiem ze tacie to może pomoc...maz miał zrobić wszystko abyśmy dostali dokumenty do grudnia a ze juz sie grudzień zaczyna to miał napisać pismo żeby odesłali moje dokumenty kij w oko ze anulują staranie sie o wizę mojemu mój tata jest równie ważny jak on ale niech nie liczy ze będę wybierać...Ania.. ja to bym sie spakowała i poleciała sama jak maz nie chce.. przeciez ciąża to wspaniałe przezycie poza tym w zeszlym roku na swieta nie bylas prawda? a wydaje mi sie ze Twoja obecnosc moze tacie tylko pomoc.
Nie buntuje Cie przeciwko mezowi ale to co robi jest niepowazne..