reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
U mnie podobny problem z dziąsłami. Ani dodatkowa suplementacja witaminy C nie pomaga, ani super miękka szczoteczka :(
Miękka szczoteczka jest do bani za przeproszeniem.... A opuchniete Masz dziasla, są dwie podstawowe przyczyny krwawienia dziąseł, niemowimy tu o stanach chorobowych. Pierwsza najczęściej spotykana to nieodpowiednia higiena, złe to brzmi ale niestety niewielki procent ludzi potrafi dobrze myć zęby, no a co za tym idzie pojawia się kamień osad bakterie które powodują Stany zapalne dziąseł i one krwawia. Druga u nas kobiet w ciąży dziąsla są rozpulchnione I bardziej przekrwione bo więcej tej krwi W ciąży mamy, a przez co są bardziej podatne na wszystkie bakterie które bytuja na niedomytych ząbkach . I jeśli są bez osadu, kamienia, prawidłowo myte nie powinny krwawic, jeśli krwawia zwiększamy suplementacje wit C, jeśli nadal krwawia no to już znaczy że coś nie jest tak...

Nie mam z tym problemu, mnie jakoś brwi nigdy nie rosły zbyt szybko...

Czasami trochę się pojawi, ale nie dużo.

Drogerie Kosmyk ew. Natura. Jeśli nie to internet (mazidla.com, e-naturalne.pl) :)

U mnie najgorzej klatka piersiowa ma z trądzikiem...
Czy wolno nam jakiś syrop na kaszel w ciąży? Bo nie zdążę dzisiaj do lekarza, za dużo pracy to ew. bym w aptece kupiła.
Mucosolvan 2 razy 5 ml najpóźniej do 17, Tantum Verde 5 x 2 psikniecia, syrop prawoslazowy 3 x 10 ml, *spam* tabl na gardlo do 5 x dzień, ja dodatkowo zrobiłam syrop z cebuli. Po tygodniu jest lepiej, ale wczoraj już wymiotowalam od tych leków.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Ja sie muszę przejść do dentysty na ściąganie kamienia bo u mnie to chyba z tym problem głównie jest.
Można w ciąży?

reklama
Ja mam od żelaza czarne zęby [emoji47] jadę właśnie do dentysty nich mi zdrapie [emoji380]. Mam problem z łykaniem kapsułek i rozpuszczalam to teraz mam [emoji14] a 8ki przed ciaza wszystkie cztery chirurgicNie dlutowalam bo bokiem leżały i mi zęby stloczyly małpy [emoji14]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry