reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Bo mój dowód jest w migracyjnym musiałam wraz z mężem przedłożyć oryginały dokumentów aby mu przyznali wizę a mi dowód angielski...i teraz nie wiadomo długo jeszcze czekać będziemy...składaliśmy w sierpniu...i powiem szczerze ze liczyłam na ten przyjazd do pl aby odpocząć i naładować baterie...miałabym możliwość wtedy o wszystkich problemach zdrowotnych pogadać z mama pielęgniarka i doradzilaby jakie mam badania zrobić i jaki poród wybrać...

reklama
Bo mój dowód jest w migracyjnym musiałam wraz z mężem przedłożyć oryginały dokumentów aby mu przyznali wizę a mi dowód angielski...i teraz nie wiadomo długo jeszcze czekać będziemy...składaliśmy w sierpniu...i powiem szczerze ze liczyłam na ten przyjazd do pl aby odpocząć i naładować baterie...miałabym możliwość wtedy o wszystkich problemach zdrowotnych pogadać z mama pielęgniarka i doradzilaby jakie mam badania zrobić i jaki poród wybrać...
a nie można tam się wybrać powiedzieć jaka sytuacja? :)

Hej dziewczyny dawno mnie tu nie byloi nie mam czasu zagladac. W zeszlym tyg moj maz zostal napadniety przez jakis debili i tak skatowany ze ma polamane kosci twarzy , od wczoraj jest juz w domu ale nadal cierpi. Przez ostatnie dni w domu bylam tylko na noc :( zyczcie nam powodzenia
Kochana bardzo mi przykro. Wiem co czujesz. Gdy byłam dzieckiem dwóch typów napadło na moja mamę i tez dotkliwie ja pobili. Bo nie pozwoliła wyszarpac sobie torebki. Strach kiedyś minie. Teraz najważniejsze jest wsparcie, wzgledny spokój. A najważniejsze, to że mąż wyszedł z tego cało. Mocno, mocno przytulam kochani. Przetrzymacie to :*

Walczcie o odszkodowanie. Nie wolno draniom popuszczac.
Hej dziewczyny, pomozcie.. zaczynam sie martwic moj waga. Ile do tej pory przytylyscie? Na ostatnim usg powiedziano mi ze dziecko jest mniejsze niz wynika z om. przytylam jak na razie 4kg, a tylam tylko do drugiego miesiaca, teraz waga stoi w miejscu od dluzszego czasu. Jem normalnie, ale mam ostatnio bardzo duzo stresu. Widze sie z polozna dopiero 7 grudnia, nie wiem co o tym myslec. :(
Kochanie, ja schudłam 7 kg i do tej pory nadrobilam może kilogram z tego...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A idziecie wcześniej do szpitala w którym macie zamiar rodzić? Może któraś w Warszawie na Żelaznej;>?

reklama
Do góry