reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
6 lat temu rodziłam tam Olę i tym razem też zamierzam rodzić na Żelaznej
A na kiedy masz termin? Moze sie akurat spotkamy?:p ja na 31.03. Jak ogolnie wygladalo tam przyjecie i sam porod? Trzeba tam wczesniej cos zalatwiac czy po prostu pojechac jak sie zacznie akcja porodowa?? Moze na pv napisz zeby offtopa nie robic :p z gory dziekuje :)

A na kiedy masz termin? Moze sie akurat spotkamy?:p ja na 31.03. Jak ogolnie wygladalo tam przyjecie i sam porod? Trzeba tam wczesniej cos zalatwiac czy po prostu pojechac jak sie zacznie akcja porodowa?? Moze na pv napisz zeby offtopa nie robic [emoji14] z gory dziekuje :)
Ja chętnie też poczytam. Chociaż bardziej myślę o inflanckej.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przez chwile myslalam o bielańskim bo moja gin tam pracuje ale opinie slyszałam baardzo kiepskie poza tym kto wie czy moja gin akurat wtedy bedzie na dyzurze?

Wczoraj odkryłam, że mój syn ma i szukam informacji praktycznych, czego unikać, żeby był bezpieczny
Ja mam alergie pokarmowa (puchne, albo dostaje takich plamek jak po komarach albo mnie "przelatuje"). Powinnas wykonac testy skorne. To nie musi byc alergia na wszystkie orzechy. Czasem nawet nie chodzi o orzechy a o ulepszacze smaku ktore na nich sa. Mozliwe ze z innej firmy produkt by juz nie uczulał. Chemiczne testy tez robia na skorze (na plecach) ale to dopiero po tych zwyklych pokarmowych/pyłkach.

reklama
Ja przez chwile myslalam o bielańskim bo moja gin tam pracuje ale opinie slyszałam baardzo kiepskie poza tym kto wie czy moja gin akurat wtedy bedzie na dyzurze?
Ja myślę też o brodnowskim chociaż pod względem warunków jest podobno koszmarny ale za to opieka jest podobno naprawdę na najwyższym poziomie, zwłaszcza jeśli sa jakieś problemy z porodem i po! Z kolei na Inflanckiej sa podobno o niebo lepsze warunki.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry