najki
Fanka BB :)
Samego kwasu już nie. Biorę Femibion i tam jest wystarczająca dawka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Samego kwasu już nie. Biorę Femibion i tam jest wystarczająca dawka
Ja daje olej kokosowy (najlepiej nierafinowany - najlatwiej go poznac po kokosowym zapachu - bo ma o niebo wiecej właściwości niz rafinowany!) ok łyżki, do tego sodę oczyszczoną też ok łyżki i wszystko mieszam do uzyskania odpowiedniej konsystencji - tak żeby można było łatwo nałożyć na szczoteczke i żeby nie splywalo. Do ostatniej partii dodałam węgiel (taki z kapsułki) bo podobno lepiej czyści z osadów i łagodnie wybiela. Można zamiast węgla dodać kurkumę. Spotkałam się jeszcze z tym ze niektórzy dodaja trochę białej glinki ale tego nie próbowałam. Jesli bedzie Ci przeszkadzal smak, albo gdybyś chciała żeby pasta bardziej odswiezala to można dodać parę kropli olejku mietowego, ale ja nie dodaje a taka pasta moze nie pozostawia mega uczucia świeżości jak sklepowe, ale już po paru dniach stosowania czuć ze zęby są gładkie i faktycznie oddech jest świeży na dłużej!Poproszę o przepis. Chętnie zrobiłbym sama pastę do zębów.
ja tak, będę brała do końca ciąży biorę Femibion i tam jest kwas i inne składniki
super przepisJa daje olej kokosowy (najlepiej nierafinowany - najlatwiej go poznac po kokosowym zapachu - bo ma o niebo wiecej właściwości niz rafinowany!) ok łyżki, do tego sodę oczyszczoną też ok łyżki i wszystko mieszam do uzyskania odpowiedniej konsystencji - tak żeby można było łatwo nałożyć na szczoteczke i żeby nie splywalo. Do ostatniej partii dodałam węgiel (taki z kapsułki) bo podobno lepiej czyści z osadów i łagodnie wybiela. Można zamiast węgla dodać kurkumę. Spotkałam się jeszcze z tym ze niektórzy dodaja trochę białej glinki ale tego nie próbowałam. Jesli bedzie Ci przeszkadzal smak, albo gdybyś chciała żeby pasta bardziej odswiezala to można dodać parę kropli olejku mietowego, ale ja nie dodaje a taka pasta moze nie pozostawia mega uczucia świeżości jak sklepowe, ale już po paru dniach stosowania czuć ze zęby są gładkie i faktycznie oddech jest świeży na dłużej!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
U nas będzie druga Cora i naprawdę szczerze z mężem się Grażyny,ha zawsze marzyłam o dwóch córkami,a mąż zakochany w pierwszej będzie równie zakochany w dwóch.irytują mnie straszliwie pytania i teksty otoczenia co mąż na 2ga córkę ,bo faceci to zazwyczaj chcą syna,bo nazwisko,bo Granie w piłkę i te wszystkie inne pierdoły..nie mogę już tego słuchać,przecież to walka że stereotypami ...U mnie to samo zanim dowiedzieliśmy jaka bedzie płeć to on cały czas uparcie że córka i się sprawdziło... Będzie córeczka tatusia
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
heheheOczywiście się z mężem cieszymy,a nie Grażyny Hehe [emoji6]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki! Ja też staram się używać jak najbardziej naturalnych produktów! [emoji4]super przepis
mój tata myje zęby samą sodą oczyszczoną, ale on teraz to już dużo naturalnych specyfików używa zafascynowany naturalnością i wykładami Zięby
Odpowiadaj tym ludziom ze Twój mąż jest tak wyjątkowy ze zna i docenia wartość kobiet! [emoji6]U nas będzie druga Cora i naprawdę szczerze z mężem się Grażyny,ha zawsze marzyłam o dwóch córkami,a mąż zakochany w pierwszej będzie równie zakochany w dwóch.irytują mnie straszliwie pytania i teksty otoczenia co mąż na 2ga córkę ,bo faceci to zazwyczaj chcą syna,bo nazwisko,bo Granie w piłkę i te wszystkie inne pierdoły..nie mogę już tego słuchać,przecież to walka że stereotypami ...
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom