reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Współczuje problemów żołądkowych
Ja Biore Femibion i nic mi po nim nie jest :) trochę kosztuje, ale jest tabletka i kapsułka także kwasy rownież dostarcza potrzebne :)

reklama
Jego baba nie martw się nic. Ja jestem anty lekowa i nie biorę witamin bo uważam że i tak nie przyswajania się w całości. Wogole niewiele się z tych preparatów przyswaja. Ja jedynie kwas foliowy lykalam od początku ciąży do końca 3 miesiąca. Nie zawsze się przyswajalal bo często wymiotowalam. Teraz lykam magnez bo mam skurcze łydek i Wit D bo nie ma już słońca. Planuje też brać probiotyki. Wyniki mam bardzo dobre. Ważna jest urozmaicona dieta i no stres :-) mam dwójkę dzieci i zdrowe jak ryby a nie chowane na lekach, witaminach. Dzieci jedynie dostają Wit D i c.

Agusia moja Dentysta twierdzi że teraz wszędzie jest fluor i zaleca pasty bez fluoru. My tak myjemy już z rok i z zębami nie mamy problemów. Dzieciom dawała długo z fluorem. Teraz przerzucilam się na bez fluoru bo córce bardzo się psują zeby mimo jedzenia słodyczy sporadycznie.

Agusia moja Dentysta twierdzi że teraz wszędzie jest fluor i zaleca pasty bez fluoru. My tak myjemy już z rok i z zębami nie mamy problemów. Dzieciom dawała długo z fluorem. Teraz przerzucilam się na bez fluoru bo córce bardzo się psują zeby mimo jedzenia słodyczy sporadycznie.

Ja jak się naczytalam na początku ciąży o fluorze to też przestałam używać takich past! Zaczęłam robić domową na oleju kokosowym. Trochę używałam takiej specjalistycznej na paradontoze bo mi się strasznie szyjki zębów odslonily i bolą ale podobno w ciąży tak może się dziać.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jak się naczytalam na początku ciąży o fluorze to też przestałam używać takich past! Zaczęłam robić domową na oleju kokosowym. Trochę używałam takiej specjalistycznej na paradontoze bo mi się strasznie szyjki zębów odslonily i bolą ale podobno w ciąży tak może się dziać.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Poproszę o przepis. Chętnie zrobiłbym sama pastę do zębów.

Do góry