reklama
najki
Fanka BB :)
Właśnie nie. Nic nie piecze, nie swędzi, nie ma zapachu...po prostu sporo żoltego śluzu ( czytałam właśnie, że raczej powinien być biały, aczkolwiek moj dr.powiedzial że w ciąży śluz bywa we wszystkich kolorach tęczy.. ) i uczucie wilgoci. Plus b.częsta potrzeba zmieniania wkladki..Kurczę nie wiem... ja mama jasny, mleczny taki :/
A czujesz dyskomfort i czy ma on jakiś dziwny zapach?
JegoBaba
Paulyna to nie ja, ale sukienka już do mnie się śle, pokażę jak ja wyglądam jak tylko będzie u mnie.Super kiecka! Super wyglądasz ładnie podkreśla brzuszek
JegoBaba
na vinted, używka też pomyślałam o niej na święta Będzie jak znalazłO kurde! Ale mega! Gdzie to znalazłaś! Oj na święta bylaby idealna taka!
Najki ja mam bialy sluz. No ale jak gin pow ze ok to ok. W końcu zagląda tam
najki
Nie robiłam. Ostatni posiew miałam chyba w maju...No to skoro on tak mówi... a robiłaś posiew wydzieliny? Może warto zrobic badanie i niech zobaczą czy wszystko jest okej...
Ok. Dzięki dziewczyny. Spróbuję jednak wbić się wcześniej na wizytę bo chyba jednak coś nie halo...Najki ja mam bialy sluz. No ale jak gin pow ze ok to ok. W końcu zagląda tam
JegoBaba
ale jesteś detektyw inwektywPiękna mimo wszystko A Twoja figura niemal identyczna! Telefon mi nie pasował
reklama
Dzoaśka
Ja mam mleczny czasem jakiś żółty się trafi ale głównie białeMam do Was dyskretne pytanie.
Czy też macie sporo ciemnożółtego śluzu? Byłam już z tym u ginekologa i akurat miałam lekką infekcję. Dostałam globulki dopochwowe aż na 20dni. W trakcie leczenia miałam planową wizytę i dr. powiedział, że infekcja już zaleczona, ale żebym wzięła tabletki do końca. Tak zrobiłam, zatem wydaje m się, że to co teraz widzę, nie jest już infekcją...
Czy wy też tak macie? Czy taki mój zasrany urok..?
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom