reklama
JegoBaba
Fanka BB :)
WitamyI jeszcze jedna (śląska) marcówka wita
Ciąża pierwsza, termin na Dzień Kobiet
Wszystko wskazuje na chłopaka.
Zapraszamy
Gratulujemy
czarrownica
Witamy w naszym gronie[emoji5]I jeszcze jedna (śląska) marcówka wita
Witamy
Zapraszamy
Gratulujemy
kasiekz
Ja zas inke pilam a w ciazy mnie odrzucilo. Tylko kawe przyjmuje:-) Jajek nie jadam w ogole bo nie lubie. W zadnej postaci nie tkne. Mleka krowiego tez nie pije Ale jem maslo i okazyjnie ser cheddar czy parmezan.
Ide dzis na przeciecie ropnia na 8. Ciekawe co powie nt.usuniecia zeba w ciazy bo jak mam sie meczyc to wole pomeczyc sie tydzien z bolem po usunieciu.
I gotuje dzieki wam ogorkową
Ide dzis na przeciecie ropnia na 8. Ciekawe co powie nt.usuniecia zeba w ciazy bo jak mam sie meczyc to wole pomeczyc sie tydzien z bolem po usunieciu.
I gotuje dzieki wam ogorkową
Dzień do dobry my dopiero wstajemy... w nocy sie mecze ze snem,a potem śpimy tyle
Tez mam pulubiona mamę ginekolog na fejsie super pisze ciekawostki
Ja suknie kupiłam za 2700 wystawie za określona kwotę,jak nikt nie kupi będę stopniowo schodzić z ceny
Tez mam pulubiona mamę ginekolog na fejsie super pisze ciekawostki
Ja suknie kupiłam za 2700 wystawie za określona kwotę,jak nikt nie kupi będę stopniowo schodzić z ceny
mama_NS
Bo te8 to zlo! Nie wiem po co nam to. Najszybciej sie psują i bola jak wychodzą! Ja jedna wyrwalam w lutym bo okazalo sie przypadkiem,ze ona jest juz cala na swiecie a wystaje 3 milim a reszta idzie w 7 i uciska cala reszte...na dole wychodza juz dluuuuuugo i wyjsc nie moga...buuu
witajI jeszcze jedna (śląska) marcówka wita
skąd jesteś? ja z K-wic
jak samopoczucie?
współczuję ci i łączę się w bóluIde dzis na przeciecie ropnia na 8. Ciekawe co powie nt.usuniecia zeba w ciazy bo jak mam sie meczyc to wole pomeczyc sie tydzien z bolem po usunieciu.
też mnie czeka usunięcie 8, zwlekam jak mogę aż mnie ostatnio gin opieprzył
gin też mi powiedział że po usunięciu mogę na ból zażyć 3 paracetamole na dobę a wszyscy mi mówią że nie wydolę z bólu przy takiej ilości
reklama
apricot
Zaangażowana w BB
Po sąsiedzku, bo M-ceskąd jesteś? ja z K-wic
jak samopoczucie?
Aktualnie całkiem dobre. Początki ciąży miałam trochę trudne ze względu na zaostrzenie choroby przewlekłej, ale odpowiednie leczenie zalecone przez gastro zadziałało i wychodzimy już na prostą.