reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Zagotowałam i wsadziłam do słoików. Zaczęła już śmierdzieć taką przekiszoną kapuchą :/
Mam do Was dyskretne pytanie.
Czy też macie sporo ciemnożółtego śluzu? Byłam już z tym u ginekologa i akurat miałam lekką infekcję. Dostałam globulki dopochwowe aż na 20dni. W trakcie leczenia miałam planową wizytę i dr. powiedział, że infekcja już zaleczona, ale żebym wzięła tabletki do końca. Tak zrobiłam, zatem wydaje m się, że to co teraz widzę, nie jest już infekcją...
Czy wy też tak macie? Czy taki mój zasrany urok..?
U mnie śluz mleczny lub przezroczysty.
A sukienka mega!
Ja muszę się rozejrzeć za jeansami ciążowymi, dzisiaj na zakupy swoje na gumkę spinałam....
JegoBaba
Fanka BB :)
jak przyjdzie to napiszę, ale w ofercie było napisane happy mumNo kurde.to mów z metki jaka firma czy cos bo mega jest!
A tak myslalam ze to chyba nie ty bo brzuch za duzy[emoji3]
JegoBaba super ta kiecka.
ja bym zrobiła posiew, tak na wszelki wypadekNie robiłam. Ostatni posiew miałam chyba w maju...
wszystkozajete
Moderatorka
JegoBaba jest firma HappyMum z ciuchami dla ciężarówek więc to na 100% to
JegoBaba
masz rację i nawet ta sukienka jest na stronieJegoBaba jest firma HappyMum z ciuchami dla ciężarówek więc to na 100% to
JegoBaba
Dziewczyny jak mam teraz 15+3 tc to powinnam czytać zmiany u dzidziusia 15tc czy 16tc?? I rozmiar dzidziolka jaki podają to mam odczytywać z 16tc??
reklama