reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

No kurde.to mów z metki jaka firma czy cos bo mega jest!
A tak myslalam ze to chyba nie ty bo brzuch za duzy[emoji3]

f2w3d5qpg42bnawz.png

reklama
Uuuu :/ może jeszcze musi się pokisic?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Zagotowałam i wsadziłam do słoików. Zaczęła już śmierdzieć taką przekiszoną kapuchą :/

Mam do Was dyskretne pytanie.
Czy też macie sporo ciemnożółtego śluzu? Byłam już z tym u ginekologa i akurat miałam lekką infekcję. Dostałam globulki dopochwowe aż na 20dni. W trakcie leczenia miałam planową wizytę i dr. powiedział, że infekcja już zaleczona, ale żebym wzięła tabletki do końca. Tak zrobiłam, zatem wydaje m się, że to co teraz widzę, nie jest już infekcją...
Czy wy też tak macie? Czy taki mój zasrany urok..?

U mnie śluz mleczny lub przezroczysty.

A sukienka mega!

Ja muszę się rozejrzeć za jeansami ciążowymi, dzisiaj na zakupy swoje na gumkę spinałam.... :p :p

Ja nie wiem już jak to właśnie jest z tym czytaniem informacji co do tygodni... czytam zawsze te skończone czyli u mnie 16 ;) Chociaż w aplikacji pokazuje mi 17

Czekam na męża i będziemy zajadać płonące naleśniki :D

reklama
Jego to na pewno happymum miałam taka sama na weselu jak z Mała chodziłam w ciąży tyle ze w kolarowym kolorze :) świetnie sie w moj czułam !

Do góry