reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

No kurde.to mów z metki jaka firma czy cos bo mega jest!
A tak myslalam ze to chyba nie ty bo brzuch za duzy[emoji3]

f2w3d5qpg42bnawz.png

reklama
Uuuu :/ może jeszcze musi się pokisic?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Zagotowałam i wsadziłam do słoików. Zaczęła już śmierdzieć taką przekiszoną kapuchą :/

Mam do Was dyskretne pytanie.
Czy też macie sporo ciemnożółtego śluzu? Byłam już z tym u ginekologa i akurat miałam lekką infekcję. Dostałam globulki dopochwowe aż na 20dni. W trakcie leczenia miałam planową wizytę i dr. powiedział, że infekcja już zaleczona, ale żebym wzięła tabletki do końca. Tak zrobiłam, zatem wydaje m się, że to co teraz widzę, nie jest już infekcją...
Czy wy też tak macie? Czy taki mój zasrany urok..?

U mnie śluz mleczny lub przezroczysty.

A sukienka mega!

Ja muszę się rozejrzeć za jeansami ciążowymi, dzisiaj na zakupy swoje na gumkę spinałam.... :p :p

Ja nie wiem już jak to właśnie jest z tym czytaniem informacji co do tygodni... czytam zawsze te skończone czyli u mnie 16 ;) Chociaż w aplikacji pokazuje mi 17

Czekam na męża i będziemy zajadać płonące naleśniki :D

reklama
Jego to na pewno happymum miałam taka sama na weselu jak z Mała chodziłam w ciąży tyle ze w kolarowym kolorze :) świetnie sie w moj czułam !

Do góry