reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

szalejecie z jedzonkiem :D
my dziś na obiad byliśmy w Manekinie na kremie z borowików <3 i naleśniku, na kolacje chyba coś lekkiego zjem, chociaż zjadłabym jakieś chipsy :/ ech niezdrowe rzeczy za mną chodzą...
Mmmm borowiki <3 polecam na kolację koktajl z truskawek z jogurtem naturalnym i miodem, pyyycha :D jak byś miała jednak ochotę na te chipsy, to wpadaj do mnie, bo jak usiądę to zjem całą paczkę, a później będę miała wyrzuty sumienia :p
3jgx9n73cggmefkw.png

reklama
Mmmm borowiki <3 polecam na kolację koktajl z truskawek z jogurtem naturalnym i miodem, pyyycha :D jak byś miała jednak ochotę na te chipsy, to wpadaj do mnie, bo jak usiądę to zjem całą paczkę, a później będę miała wyrzuty sumienia :p
3jgx9n73cggmefkw.png
mam jedną paczkę na czarną godzinę w szafce hehe :p też potrafię schrupać całą paczkę ech :p
mam zamrożone pudełeczka truskawek, może czas je rozmrozić :D

mam takie małe pytanko i proszę o wasze zdanie jako przyszłe mamy.
wiele moich znajomych nabija i smieje sie ze mnie ze juz zaczynam kupowac pampersy , chusteczki nawilżane , poprostu trafia sie dobra cena to kupuje .na poczatku te pierwsze roz czyli 1,2,3 ...czy tez uwazacie ze przesadzam ?
Ja jeszcze dla dziecka nic nie kupuje [emoji4]
Ja też :D z 80C, jestem już na 80 D/E :/ masakra, już mi ciężko jest :( a nie chcę mieć na starość do kolan xD
Ja mam 85G wiec obawy mam uzasadnione... [emoji36][emoji36][emoji36]
Pożycz kawałek[emoji14]dziewczyny jak sobie radzicie z Zespołem Niespokojnych Nóg? Dopadło to już którąś z Was?
3jgx9n73cggmefkw.png
Kurcze nie mam tego problemu nie umiem Ci pomóc
Dziewczyny śpicie już?
Ja juz w łóżku i chyba zaraz odpłyne [emoji42][emoji42][emoji42]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też jeszcze nic niekupuje Ale już bym chciała, jak dowiem się czy chłopiec czy dziewczynka to pewnie już się niepowstrzymam.
Jakoś dziś usnąć nie mogę, nadrabiam zaległości z całego dnia na forum. Mój M smacznie chrapie a mi się nawet oczy nieprzymukaja, oj chyba długa noc przede mną [emoji20]

reklama
Do góry