reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja tak miałam w sobotę:( wieczorem strasznie zrobił mi się duży twardy brzuch i kul okropnie położyłam się zaczęłam masować i powietrze zaczęło ze mnie schodzić i odrazu zrobił się mniejszy. Tez jest to moja pierwsza ciąża i nie lubię takich akcji. Zaczęły się chyba te słynne wzdęcia :/

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój to już ma dość tych moich wzdęć :p czasami się śmiejemy, że do rana się zaczadzimy :p spróbuj wziąć Espumisan, może coś pomoże :)
3jgx9n73cggmefkw.png

Ja tak miałam w sobotę:( wieczorem strasznie zrobił mi się duży twardy brzuch i kul okropnie położyłam się zaczęłam masować i powietrze zaczęło ze mnie schodzić i odrazu zrobił się mniejszy. Tez jest to moja pierwsza ciąża i nie lubię takich akcji. Zaczęły się chyba te słynne wzdęcia :/

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już myślałam że mi przechodzi, ale niestety nadal kuje mnie brzuch i jest taki wzdęty że masakra. Najgorzej jest jak wracam z toalety. Brzuch od tego napięcia tak mnie ciągnie, że jak siedzę to muszę powoli się prostować bo w przeciwnym wypadku ból się nasila. :(

Ja już myślałam że mi przechodzi, ale niestety nadal kuje mnie brzuch i jest taki wzdęty że masakra. Najgorzej jest jak wracam z toalety. Brzuch od tego napięcia tak mnie ciągnie, że jak siedzę to muszę powoli się prostować bo w przeciwnym wypadku ból się nasila. :(
Może nospa [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w sumie co wieczor mam wielki brzuch ale cieższy jest jesli na obiad zjem cos ciezkostrawnego i tez tak ciągnie cos w srodku jakby miejsca tam bylo malo..nieprzyjemne uczucie. Ale jak tak czuje to staram sie isc do wc. Czasem samo siusiu daje choc małą poprawe zawsze troszke wolnej przestrzeni sie w srodku zrobi :) Poki co odpukac ale z "dwójeczka" w wc narazie jest ok (codziennie) może to dzieki owsiance na śniadanie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry