Pewnie masz prywatne konto na fejsie dlatego nie widać... musiałabyś wrzucić na jakiś serwer albo YouTube jeśli masz konto i wrzucić do nas link, żeby tylko osoby mające link mogły to zobaczyć :-)Kurkabo tutaj nie da się inaczej dodać filmiku, hmm :/
reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Ojstrasznie Ci współczuję! Mam nadzieję żeteraz będzie wszystko w porządku!Ja jestem z Dolnego Śląska . Mam 24 lata. Termin mam na 22 marca 2017 jeszcze mały ktoś się nie pokazał mamie bo ostatnio się pupą wypiąłmoże jutro się dowiem
Dzieci nie mam . Straciłam córkę w 29.12.2015 roku w 30 tc odkleilo mi się łożysko .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo teraz chyba będzie widać 
Link do: Maja Leśniak - Maja Leśniak opublikowała film na swojej... | Facebook

Link do: Maja Leśniak - Maja Leśniak opublikowała film na swojej... | Facebook
HeheMy mamy pieska, wystarczy nam zwierzaków na nasze 42 m2![]()
mama_NS
Fanka BB :)
U mnie mama tez sie z imieniem dla ewentualnego chlopaka nir moze pogodzić bo chcemy Piotra a moj maz to Piotr[emoji3] jak zaczęła mowic ze oszalelismy to nawet jej o Poli nie wspominalam i nir wiem co ona na to[emoji23]
Ale ludzie do wszystkiego przywykna,bo wyjscia nir maja[emoji3] przecież to my rodzice wybieramy i to nam ma sir podobac[emoji1]
Moja kol ma Benjamina i walczyli dziadkowie o zmianę ale się nie dali a teraz maja do pary Kajetana [emoji3]
Mi się podoba Zosia ale maz nie chcial bo Zofia juz mu się nie podoba. Jeszcze Emilka, Zuzia ale moj jest na nie. A chlopak np Alan,Nikodem
Carrolinkaa witamy[emoji3]trzymam kciuki za wizytę. Oby nie tylko tyleczek pokazalo[emoji1]
Mayeski co do pozycji to ja wszystko tylko nie na brzuchu ale w sumie nigdy tak zaduzo nie lulalam. Dzisiaj w nocy mega bolal mnir brzuch az meza po nospe wyslalam bo bym nie usnela
Ale ludzie do wszystkiego przywykna,bo wyjscia nir maja[emoji3] przecież to my rodzice wybieramy i to nam ma sir podobac[emoji1]
Moja kol ma Benjamina i walczyli dziadkowie o zmianę ale się nie dali a teraz maja do pary Kajetana [emoji3]
Mi się podoba Zosia ale maz nie chcial bo Zofia juz mu się nie podoba. Jeszcze Emilka, Zuzia ale moj jest na nie. A chlopak np Alan,Nikodem
Carrolinkaa witamy[emoji3]trzymam kciuki za wizytę. Oby nie tylko tyleczek pokazalo[emoji1]
Mayeski co do pozycji to ja wszystko tylko nie na brzuchu ale w sumie nigdy tak zaduzo nie lulalam. Dzisiaj w nocy mega bolal mnir brzuch az meza po nospe wyslalam bo bym nie usnela

reklama
U mnie mama tez sie z imieniem dla ewentualnego chlopaka nir moze pogodzić bo chcemy Piotra a moj maz to Piotr[emoji3] jak zaczęła mowic ze oszalelismy to nawet jej o Poli nie wspominalam i nir wiem co ona na to[emoji23]
![]()
Innym nigdy nie dogodzisz