reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A nowina jest taka że przed ciaza mialam stanik w rozmiarze 70B a dzis meżus kupil mi 75C! bo stwierdzil ze w tych moich biust mi odstaje i okazuje sie ze 75c jest dobry! :D hehe... a wydawalo mi sie ze piersi tylko pelniejsze sie zrobily a nie ze urosly :)

A nowina jest taka że przed ciaza mialam stanik w rozmiarze 70B a dzis meżus kupil mi 75C! bo stwierdzil ze w tych moich biust mi odstaje i okazuje sie ze 75c jest dobry! :D hehe... a wydawalo mi sie ze piersi tylko pelniejsze sie zrobily a nie ze urosly :)

Ja sie modlę, żeby moje już nie urosły!

Ja zz tym prawym bokiem też tak mam, tyle, że ja od zawsze spałam na prawym i ciężko się teraz przestawić :) oby kociaki nie były zazdrosne :)
mi mój pokazał artykuł o kwasach żołądkowych, że jak się na prawym boku leży to się kwasy podnoszą do góry i jest niedobrze, a na lewym nie ma tego problemu. W związku z tym, że długo wymiotuję to był to dla mnie argument przemawiający, żeby leżeć na lewym boku :)

Witam nowe mamuśki :)

Ja śpię na zmianę na prawym i lewym boku, czasem tak pół na boku, pół na brzuchu z nogą podciągniętą wysoko. Poduszka ciążowa robi robotę :) Walczę o nią z psem i chłopem :p

Jutro mam wizytę kontrolną, ale bez usg. Ale połówkowe już się zbliża na szczęście :) Ruchów nadal nie czuję.

mi mój pokazał artykuł o kwasach żołądkowych, że jak się na prawym boku leży to się kwasy podnoszą do góry i jest niedobrze, a na lewym nie ma tego problemu. W związku z tym, że długo wymiotuję to był to dla mnie argument przemawiający, żeby leżeć na lewym boku :)
Hmm coś w tym jest. Jak śpię na lewym boku od niedawna to zgaga nie łapie :) też cały czas spalam na prawym i ciężko :)

reklama
Do góry