Wejdź na grupy, znajdź marzec 2017 i tam trzeba wysłac prośbę o dodanie. Oczywiście przyjmujemy tylko aktywne mamusiejestem bardzo chętna![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wejdź na grupy, znajdź marzec 2017 i tam trzeba wysłac prośbę o dodanie. Oczywiście przyjmujemy tylko aktywne mamusiejestem bardzo chętna![]()
ja też myślałam że po toalecie będzie lepiej zwłaszcza po "dwójeczce" jednak się przeliczyłam ;/Ja w sumie co wieczor mam wielki brzuch ale cieższy jest jesli na obiad zjem cos ciezkostrawnego i tez tak ciągnie cos w srodku jakby miejsca tam bylo malo..nieprzyjemne uczucie. Ale jak tak czuje to staram sie isc do wc. Czasem samo siusiu daje choc małą poprawe zawsze troszke wolnej przestrzeni sie w srodku zrobiPoki co odpukac ale z "dwujeczka" w wc narazie jest ok (codziennie) może to dzieki owsiance na śniadanie
![]()
Tyle się naczytałam o spaniu na prawym boku, że troszkę zaczynam się obawiać, czy to na pewno bezpieczne dla Dzidziusiakotki do miziania i głaskania
![]()
Moja mama ja wziela do lekarzaOj, to może warto z nią do weta podjechać?
Ja młodszą muszę wysterylizować, bo już podsikiwać zaczyna.
Leż dużo, ja też mam takie bóle, ale wszystko jest w porządku, musimy to przejść Kochana :*Ja już myślałam że mi przechodzi, ale niestety nadal kuje mnie brzuch i jest taki wzdęty że masakra. Najgorzej jest jak wracam z toalety. Brzuch od tego napięcia tak mnie ciągnie, że jak siedzę to muszę powoli się prostować bo w przeciwnym wypadku ból się nasila.![]()
Ja zz tym prawym bokiem też tak mam, tyle, że ja od zawsze spałam na prawym i ciężko się teraz przestawićJa sie po protu budzę na prawym boku i cóż mam zrobićPoza tym, nie sądzę, by spanie na prawym boku stanowiło zagrożenie dla dzidziusia
A co do kotów - ciekawe jak zareagują na takie maleństwo.