reklama
Dziewczyny a jak z seksem u was ? Ze tak wprost zapytam
My od początku ciąży nic a nic a powiem Wam ze ochotę mam wielka bie wspominając o moim biednym m tylko najpierw ten krwiak i zakaz teraz jakos nisko mam łożysko i nie wiem czy mozemy a zapomniałam zapytać dr ba wizycie a głupio mi tak napisać mu SMS czy mozemy
My od początku ciąży nic a nic a powiem Wam ze ochotę mam wielka bie wspominając o moim biednym m tylko najpierw ten krwiak i zakaz teraz jakos nisko mam łożysko i nie wiem czy mozemy a zapomniałam zapytać dr ba wizycie a głupio mi tak napisać mu SMS czy mozemy
Dzoaśka
Fanka BB :)
Ja od dwóch miesięcy raz, chłopak pewnie nie długo znajdzie sobie kochankę. Po krwotoku boję się. Nic na to nie poradzę.Dziewczyny a jak z seksem u was ? Ze tak wprost zapytam
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
emilja0308
wszystkozajete
Moderatorka
kulkaMM normalnie, kilka razy w tygodniu, jak skończyłam plamić gin dała zielone światło i nic złego się nie dzieje.
katherinne
My mieliśmy pożyczone jedo fyn, którym jeździła już wcześniej dwójka dzieci, używaliśmy gondoli 8 mcy, spacerówki już nie bo zaginęło parę elementów od niej. Byłam bardzo zadowolona. Jeden minus to to, że stelaż jest duży a ja mam mini samochodzik (kojarzycie skodę citigo?) i żeby się z wózkiem zabrać to.musiałam koła odkręcać, wtedy stelaż mi na styk wchodził w bagażnik, a gondolę pakowałam sobie do przodu. Wózek jest wygodny, dobrze się prowadzi, gondola jest duża.
Jako spacerówkę mamy bebetto nico. Na początku byłam zachwycona. Wielka budka, lekko się prowadzi, możliwość montowania przodem i tyłem, wchodzi w całości do bagażnika. Niestety jakość wykonania tego wózka jest bardzo słaba i po 2 latach użytkowania jest w gorszym stanie, niż jedo po 3 dzieci (swoją drogą obecnie wozi już piąte dziecko). Dlatego będziemy szukać nowego wózka.
Jako spacerówkę mamy bebetto nico. Na początku byłam zachwycona. Wielka budka, lekko się prowadzi, możliwość montowania przodem i tyłem, wchodzi w całości do bagażnika. Niestety jakość wykonania tego wózka jest bardzo słaba i po 2 latach użytkowania jest w gorszym stanie, niż jedo po 3 dzieci (swoją drogą obecnie wozi już piąte dziecko). Dlatego będziemy szukać nowego wózka.
agnieszkaala
Kulka my tak raz w tygodniu. Też mam większą ochotę na seks w ciąży tyle że często padam razem z dziećmi wieczorami i nie ma okazji.
katherinne
To my jesteśmy chyba dziwni, zdarzyło nam się ze dwa razy. W poprzedniej ciąży też niewiele. A teraz to już raczej na resztę ciąży wykluczone.
JegoBaba
U nas pożycie bardzo dobrze. Jedynie jak wymiotowałam bardzo i byłam osłabiona to nie współżyliśmy, ale teraz to nawet jak mnie głowa boli to nie stoi nic na przeszkodzie. Generalnie klika razy w tygodniu.Dziewczyny a jak z seksem u was ? Ze tak wprost zapytam
reklama
Kleinekatia
Jak krwawiłam to nie było współzycia a potem dr sprawdził czy już krwiaka nie ma, powiedział że łożysko jest ok, nie odkleja się i można współżyć Ja ochote mam ale troche boję się że skurcze nie są dobre dla płodu ale mówią że te skurcze podczas sexu bobas odczuwa jako lekkie kołysanie ... więc sex jest ale tak może 1x w tyg