reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ogólnie spoko. Ale ja zalamalam w nim ramę, wciągalam wózek z dzieckiem i zakupami po schodach na pierwsze piętro prawie codziennie.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Dzięki za odpowiedź :) Izuś85 a zauważyłaś że mamy dokładnie ten sam dzien ciąży? no ok 1 dzien różnicy ;) liczony wg ostatniej miesiączki? ja tak :) a ruchy czuje od tygodnia (jak leżę) :) a Ty? :)

reklama
Tez juz bym chciała czuć ruchy :-) Czasami jak zasypiam nasłuchuje trzymając brzuch czy coś tam juz trzepocze :p

U nas z seksem coraz lepiej w 2 trymestrze ;-)

Tez juz bym chciała czuć ruchy :-) Czasami jak zasypiam nasłuchuje trzymając brzuch czy coś tam juz trzepocze :p

U nas z seksem coraz lepiej w 2 trymestrze ;-)
Ja sie spodziewalam czegos innego jako pierwsze ruchy płodu :) myslalam ze poczuje jakies "łaskotki" czy cos a u mnie poprostu maluszek sie rozpycha ciekawe co wtedy robi jak go tak czuje i widze przez brzuch :)

Super z zakupami, ja jeszcze mam w garderobie rzeczy, w których mi wygodnie. No, ale czarne spodnie ciążowe bym chciała kupić koniecznie. Mam 2 pary jeansów, ale póki co za mały brzuszek na nie :p
1/2 moich koszul już spakowałam w worek próżniowy, bo nie dopinały się w biuście ;-) no i część spodni też odłożona na dno szafy, bo cisną w brzuch.

mi rano normalne jeansy wchodziły, ale na koniec dnia musiałam je rozpinać bo mnie cisnęły w brzuch. Nie chcę ściskać małej więc zainwestowałam już w spodnie - posłużą do 9 msc bo są za duże :p

reklama
Do góry