reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Paulyna nabiał często przeczyszcza i jest słabo tolerowany przez wiele osób, może ciąża u Ciebie nasila efekt.
chyba tak :/ coraz bardziej zwracam uwagę na to co jem
zawsze miałam zgagi i w ciąży po niektórych rzeczach pali mnie rura tak samo, a nawet jeszcze bardziej :/

Długość ok, tylko wąska.
no to fakt, jest węższa, ja się zasugerują koleżankami, które gondolę odstawiły po pół roku... może u nas podobnie będzie ;-) męża ciężko przekonać do innych stelaży :p

reklama
chyba tak :/ coraz bardziej zwracam uwagę na to co jem
zawsze miałam zgagi i w ciąży po niektórych rzeczach pali mnie rura tak samo, a nawet jeszcze bardziej :/

no to fakt, jest węższa, ja się zasugerują koleżankami, które gondolę odstawiły po pół roku... może u nas podobnie będzie ;-) męża ciężko przekonać do innych stelaży :p
Stelaż,prowadzenie i składanie jest super i Budka mega. Tylko guma na rączkach pęka. Mi akurat nie, ale koleżance już tak :(

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Na tą biegunke to jeszcze mozna gorzka czekolade albo w malutkiej ilosci wody rozpuscic lyzeczke kartoflanki i wypic. Slyszalam jednak ze grasuje tez wirus co daje takie objawy wiec jakiegos greyphruta/maliny... naturalbe witaminy moze zjedz.
A ja albo spie na plecach albo na lewym boku i pod brzuch czasem podkladam jaśka zeby tak nie ciążył ...nie planuje kupowac tej poduszki ale kto to wie co powiem jak brzuchol bedzie duuuzy ;)
Moj mężuś rozglada sie za wózkiem i wypatrzył jakiś z diodami led heh... meżczyźni to wieczni chlopcy :-D

Na tą biegunke to jeszcze mozna gorzka czekolade albo w malutkiej ilosci wody rozpuscic lyzeczke kartoflanki i wypic. Slyszalam jednak ze grasuje tez wirus co daje takie objawy wiec jakiegos greyphruta/maliny... naturalbe witaminy moze zjedz.
A ja albo spie na plecach albo na lewym boku i pod brzuch czasem podkladam jaśka zeby tak nie ciążył ...nie planuje kupowac tej poduszki ale kto to wie co powiem jak brzuchol bedzie duuuzy ;)
Moj mężuś rozglada sie za wózkiem i wypatrzył jakiś z diodami led heh... meżczyźni to wieczni chlopcy :-D
Pewnie x-lander x-move, ja go miałam a że pracuje w branży motoryzacyjnej to się smialam że wózek na xenonach [emoji13]

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
Do góry