reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dopiero usiadłam. Urobilam się dzisiaj jak dziki osiol. Kilka razy ochrzanilam Krzysia.
Od rana pranie, zakupy, gotowanie... dzisiaj robiłam obiad dla 3 facetów (robią u mnie taras i komin, dwóch to bardzo bliscy znajomi, trzeci to ich współpracownik). Z dwóch dań.
Za jakąś godzinę wypadałoby im kolacje naszykowac.
Z młodym jestem sama, mąż do klienta musiał jechać. Wiec jeszcze pilnować małego przy tym, a przecież to wszystko takie ciekawe.
Padam. Nogi mnie bola. Śpiąca się zrobiłam.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Słuchajcie dostałam wczoraj zaproszenie do wątku zamkniętego, przyjelam je ale gdzie w aplikacji ten wątek mogę znaleźć? w tematach zamkniętych nie ma tylko jest w jakiś grupach i widzę to tylko jak wchodzę przez stronę a na aplikacji w ogóle nie ma żadnego tematu 'grupy'. Może ktoś się orientuje?
Musisz wejsc przez grupy;) tam wchodzisz w grupe marcowe mamusie 2017 czy cos podobnego i tam sa tematy utworzone w watku zamknietym:)

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

Ada jak zaczniesz pozniej śledzić to ci będzie sie wyswietlalo normalnie w aplikacji

f2w3rjjgsblop5q4.png

Nasz zycie codzienne nie moge znaleźć na telefonie [emoji54] zawsze pisze znpracy z komputera stacjonarnego.... jako zobaczcie mnie to mnie forum przywola do wątku na telefonie

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mieszkam w uk. Synek wie na poczatku nie byl zadowolony z tego faktu caly czas mowil ze bedzie zlym bratem i tak w kolko ale od paru dni juz jakos sie poprawil i mowi co trzeba kupic dla dzidziusia i wogole. W pierwszej ciazy czulam sie super a teraz okropnie nudnosci bolesci wszystko naraz mam nadzieje ze za tydzien to ustapi jak zacznie sie 2 trymestr

Do góry