katherinne
Fanka BB :)
Jak tam u mam przedszkolaków? Mój podobno płacze cały czas jak mnie nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spory ale śliczny
To mój brzuchol w 15t0d taaaak jakoś wydaje mi się duuuuuży
Śliczny brzusio i coś już widaćMówiłam że wstawię więc jest
10tc 4d i pierwszy widoczny brzuszek
No nie wiadomo. Ja pierwszą córeczkę rodziłam tydzień przed planowanym terminem. Co było dla mojej lekarki dużym zaskoczeniem,a ja się cieszyłam bo ominęło mnie to niecierpliwe czekanieO to elegancko. To jest nas 3 które pewnie beda ostatnie rozpakowane[emoji3]
Mozna mozna zapraszamy opowiedz skad jestes czy synek wie itdWitam mamuski mozna jeszcze dolaczyc planowany termin to 31 marzec 2017
Mam juz synka 5.5 roku
Pozdrawiam was
A masz placone juz z ZUS czy z firmy? ja jeszcze z firmy, ale moja mama mowila ze ZUS strasnie pozno wyplacaHej
Misia93 piękny brzuszek, ja mam trochę mniejszy ale też już nie ukryje[emoji6]szkoda ze nie powiedzieli ci jaka jest płeć, ale niestety tak tu jest.
MamaOliego witaj [emoji2]
a ja dziś nerwa mam bo mi nie zapłacili za zwolnienie pomimo że zanioslam je w zeszły poniedziałek[emoji34]i teraz będę musiała pewnie czekać do przyszłego tygodnia, dzwoniłam do pracy standardowo mam czekać aż sprawdza co się stało...
W poniedziałek usg, już się nie mogę doczekać jak zobaczę dzidziulka[emoji4]
Zus ma na zapłatę 30 dni, tylko nie pamiętam czy od wpłynięcia zwolnienia czy od poprawnego zweryfikowania przez nich.A masz placone juz z ZUS czy z firmy? ja jeszcze z firmy, ale moja mama mowila ze ZUS strasnie pozno wyplaca
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
ja w uk mieszkam więc inne zasady ale powinnam mieć zapłacone za conajmniej dwa dni(wypłaty tygodniowe) plus do tego zwrot podatku, niby niewiele ale zawsze coś, w końcu szkoła się zaczyna itp.... zła jestem i zaraz dzwonie do nich jeszcze raz.A masz placone juz z ZUS czy z firmy? ja jeszcze z firmy, ale moja mama mowila ze ZUS strasnie pozno wyplaca
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom