reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
14182074_1755133371395102_158848271_n.jpg

To mój brzuchol w 15t0d taaaak jakoś wydaje mi się duuuuuży :szok:
Spory ale śliczny :-D

Hej

Misia93 piękny brzuszek, ja mam trochę mniejszy ale też już nie ukryje[emoji6]szkoda ze nie powiedzieli ci jaka jest płeć, ale niestety tak tu jest.

MamaOliego witaj [emoji2]

a ja dziś nerwa mam bo mi nie zapłacili za zwolnienie pomimo że zanioslam je w zeszły poniedziałek[emoji34]i teraz będę musiała pewnie czekać do przyszłego tygodnia, dzwoniłam do pracy standardowo mam czekać aż sprawdza co się stało...

W poniedziałek usg, już się nie mogę doczekać jak zobaczę dzidziulka[emoji4]

Hej

Misia93 piękny brzuszek, ja mam trochę mniejszy ale też już nie ukryje[emoji6]szkoda ze nie powiedzieli ci jaka jest płeć, ale niestety tak tu jest.

MamaOliego witaj [emoji2]

a ja dziś nerwa mam bo mi nie zapłacili za zwolnienie pomimo że zanioslam je w zeszły poniedziałek[emoji34]i teraz będę musiała pewnie czekać do przyszłego tygodnia, dzwoniłam do pracy standardowo mam czekać aż sprawdza co się stało...

W poniedziałek usg, już się nie mogę doczekać jak zobaczę dzidziulka[emoji4]
A masz placone juz z ZUS czy z firmy? ja jeszcze z firmy, ale moja mama mowila ze ZUS strasnie pozno wyplaca

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A masz placone juz z ZUS czy z firmy? ja jeszcze z firmy, ale moja mama mowila ze ZUS strasnie pozno wyplaca

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
ja w uk mieszkam więc inne zasady ale powinnam mieć zapłacone za conajmniej dwa dni(wypłaty tygodniowe) plus do tego zwrot podatku, niby niewiele ale zawsze coś, w końcu szkoła się zaczyna itp.... zła jestem i zaraz dzwonie do nich jeszcze raz.

Do góry