katherinne
Fanka BB :)
Jak tam u mam przedszkolaków? Mój podobno płacze cały czas jak mnie nie ma 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spory ale śliczny![]()
To mój brzuchol w 15t0d taaaak jakoś wydaje mi się duuuuuży![]()
Śliczny brzusio i coś już widaćMówiłam że wstawię więc jest![]()
10tc 4d i pierwszy widoczny brzuszek![]()
No nie wiadomo. Ja pierwszą córeczkę rodziłam tydzień przed planowanym terminem.O to elegancko. To jest nas 3 które pewnie beda ostatnie rozpakowane[emoji3]
![]()
Mozna mozna zapraszamyWitam mamuski mozna jeszcze dolaczyc planowany termin to 31 marzec 2017
Mam juz synka 5.5 roku
Pozdrawiam was
A masz placone juz z ZUS czy z firmy? ja jeszcze z firmy, ale moja mama mowila ze ZUS strasnie pozno wyplacaHej
Misia93 piękny brzuszek, ja mam trochę mniejszy ale też już nie ukryje[emoji6]szkoda ze nie powiedzieli ci jaka jest płeć, ale niestety tak tu jest.
MamaOliego witaj [emoji2]
a ja dziś nerwa mam bo mi nie zapłacili za zwolnienie pomimo że zanioslam je w zeszły poniedziałek[emoji34]i teraz będę musiała pewnie czekać do przyszłego tygodnia, dzwoniłam do pracy standardowo mam czekać aż sprawdza co się stało...
W poniedziałek usg, już się nie mogę doczekać jak zobaczę dzidziulka[emoji4]
Zus ma na zapłatę 30 dni, tylko nie pamiętam czy od wpłynięcia zwolnienia czy od poprawnego zweryfikowania przez nich.A masz placone juz z ZUS czy z firmy? ja jeszcze z firmy, ale moja mama mowila ze ZUS strasnie pozno wyplaca
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
ja w uk mieszkam więc inne zasady ale powinnam mieć zapłacone za conajmniej dwa dni(wypłaty tygodniowe) plus do tego zwrot podatku, niby niewiele ale zawsze coś, w końcu szkoła się zaczyna itp.... zła jestem i zaraz dzwonie do nich jeszcze raz.A masz placone juz z ZUS czy z firmy? ja jeszcze z firmy, ale moja mama mowila ze ZUS strasnie pozno wyplaca
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom