reklama
Uważaj tam na siebie!Bym sie udlawila!!! A jak ja tego nie lubie jak jeszcze sama jestem w domu! Ale mnie teraz brzuch boli[emoji22]
eveee
Moderatorka
A jaki po 1h? To pierwsza ciąża?To się przeliczyłam cukier 2h po śniadaniu 132 :/
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ale jeszxze chyba jeśli firma zatrudnia powyżej chyba 30 osób to firma płaci calu czas i sami się z ZUS rozliczaja?Zus wyplaca od 34 dnia. Ja np 34dzien zwolnienia bede miala 8.09 i od tego dnia liczy zus i 30 dni maja i faktycznie wyplacaja ostatniego dnia najczesniej a jak jest kontrola to dopiero w wyrownaniu po kontroli
emilja0308
Fanka BB :)
naprawde, nie doczytalam tego, wydawalo mi sie ze z kazdej firmy zus placi..Ale jeszxze chyba jeśli firma zatrudnia powyżej chyba 30 osób to firma płaci calu czas i sami się z ZUS rozliczaja?
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety nie robiłam 1h po posiłku. Pierwsza ciąża. Za jakieś 20 minut będę mierzyć cukier po obiedzie też 2h odstęp.A jaki po 1h? To pierwsza ciąża?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Po macierzyńskim byłam na zwolnieniu, placila mi firma, 1 stycznia odeszli od nich pracownicy i było właśnie mniej niż 20 czy 30 osob i oni zapomnieli, że teraz ma mi płacić zus i nie przesłali dokumentów do ZUS, co za tym idzie pierwsza pensje po nowym roku dostałam w marcu. Nie muszę pisać jak byłam wkur...naprawde, nie doczytalam tego, wydawalo mi sie ze z kazdej firmy zus placi..
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
Słuchajcie dostałam wczoraj zaproszenie do wątku zamkniętego, przyjelam je ale gdzie w aplikacji ten wątek mogę znaleźć? w tematach zamkniętych nie ma tylko jest w jakiś grupach i widzę to tylko jak wchodzę przez stronę a na aplikacji w ogóle nie ma żadnego tematu 'grupy'. Może ktoś się orientuje?