SłodkaJa na poczatku chcialam chlopca, ale z biegiem czasu jest mi to obojetne, wazne aby bylo zdrowe. A jak pytam coreczki co by wolala brata czy siostre, to za kazdym razem odpowiada inaczej
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
to faktycznie późno wstałaś dobrze że masz takich synków zaradnych " to ty myjesz okna w ciąży? mnie za wspomnienie o umyciu okien na innym forum zlinczowano... że okien w ciąży się nie myje, że to powinien zrobić mąż/chłopak/lub ktoś z rodziny..." ile ludzi tyle opinii ja wolę mieć czyste okna niż czekać 9 miesięcy...
chce umyć jedno bo nie było nas 4 tyg w domu i jest brudne a mój mąż od rana pracuje, już sobie wczoraj zamyslilam żeby to okno umyć bo w kuchni często siedzę i mnie po prostu denerwuje zwłaszcza że nie mam w nim firanki i każdy brud widać jak na dłoni[emoji6] a do reszty to już m zagonie w ten weekend[emoji2]
chce umyć jedno bo nie było nas 4 tyg w domu i jest brudne a mój mąż od rana pracuje, już sobie wczoraj zamyslilam żeby to okno umyć bo w kuchni często siedzę i mnie po prostu denerwuje zwłaszcza że nie mam w nim firanki i każdy brud widać jak na dłoni[emoji6] a do reszty to już m zagonie w ten weekend[emoji2]
hehe dobry plan
emilja0308
Fanka BB :)
ja dzis mylam jedno okno ja wiem ze sa rozne informacje na wszystko ale jak tak sie czyta to wychodzi ze ciezarne nic nie moga robic, jesc tylko powinny siedziec i pachniec
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
ada1989
Mama Konradka :)
Ja w sumie dużo rzeczy robię w domu ale teraz po prostu spokojnie i powoli, jeśli jest okazja to wykorzystuje M, nie niszę oczywiście żadnych ciężarów ale pozmywac czy pozamiatac podłogę moge[emoji6] z oknami nie mam w sumie problemu bo są nisko a że ja wysoka to też rąk w górę za bardzo unosić nie muszę[emoji2] wszystko spokojnie i z umiarem, jakbym miała tylko w domu leżeć to bym zwariowala
ja dzis mylam jedno okno ja wiem ze sa rozne informacje na wszystko ale jak tak sie czyta to wychodzi ze ciezarne nic nie moga robic, jesc tylko powinny siedziec i pachniec
Ja w sumie dużo rzeczy robię w domu ale teraz po prostu spokojnie i powoli, jeśli jest okazja to wykorzystuje M, nie niszę oczywiście żadnych ciężarów ale pozmywac czy pozamiatac podłogę moge[emoji6] z oknami nie mam w sumie problemu bo są nisko a że ja wysoka to też rąk w górę za bardzo unosić nie muszę[emoji2] wszystko spokojnie i z umiarem, jakbym miała tylko w domu leżeć to bym zwariowala
macie racje dziewczyny ciąża to nie choroba.. wiadomo że nie można robić niektórych czynności ale wszystko z umiarem
Ja okna myje . W pierwszej ciazy tez myłam . Rozkładam sobie tylko na etapy ze np 3 okna w jeden dzień . Resztę kolejnego dnia . Ja bardzo często myje okna bo mi karim ciagle dotyka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Natusia :-)
Ojej współczuje zapalenia krtani. A lekarstwa jakieś bierzesz typu antybiotyk czy tylko naturalne środki?Ja na l4 na tydzień,dalej mecze się z tym zapaleniem krtani gardło nie chce przestać boleć
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Asica66
Nie robiłam tego nawet nie słyszałam o tym :-)Dziewczyny bawiła się któraś z was w testy z sody (do kubeczka z sodą trzeba wlać mocz)? Podobno gdy się soda nie pieni to będzie dziewczynka a gdy się pieni to chłopiec