reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
to faktycznie późno wstałaś :D dobrze że masz takich synków zaradnych :) " to ty myjesz okna w ciąży? :o mnie za wspomnienie o umyciu okien na innym forum zlinczowano... że okien w ciąży się nie myje, że to powinien zrobić mąż/chłopak/lub ktoś z rodziny..." ile ludzi tyle opinii :) ja wolę mieć czyste okna :D niż czekać 9 miesięcy... :D

chce umyć jedno bo nie było nas 4 tyg w domu i jest brudne a mój mąż od rana pracuje, już sobie wczoraj zamyslilam żeby to okno umyć bo w kuchni często siedzę i mnie po prostu denerwuje zwłaszcza że nie mam w nim firanki i każdy brud widać jak na dłoni[emoji6] a do reszty to już m zagonie w ten weekend[emoji2]

chce umyć jedno bo nie było nas 4 tyg w domu i jest brudne a mój mąż od rana pracuje, już sobie wczoraj zamyslilam żeby to okno umyć bo w kuchni często siedzę i mnie po prostu denerwuje zwłaszcza że nie mam w nim firanki i każdy brud widać jak na dłoni[emoji6] a do reszty to już m zagonie w ten weekend[emoji2]

hehe dobry plan :D

ja dzis mylam jedno okno;) ja wiem ze sa rozne informacje na wszystko ale jak tak sie czyta to wychodzi ze ciezarne nic nie moga robic, jesc tylko powinny siedziec i pachniec;)

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w sumie dużo rzeczy robię w domu ale teraz po prostu spokojnie i powoli, jeśli jest okazja to wykorzystuje M, nie niszę oczywiście żadnych ciężarów ale pozmywac czy pozamiatac podłogę moge[emoji6] z oknami nie mam w sumie problemu bo są nisko a że ja wysoka to też rąk w górę za bardzo unosić nie muszę[emoji2] wszystko spokojnie i z umiarem, jakbym miała tylko w domu leżeć to bym zwariowala

ja dzis mylam jedno okno;) ja wiem ze sa rozne informacje na wszystko ale jak tak sie czyta to wychodzi ze ciezarne nic nie moga robic, jesc tylko powinny siedziec i pachniec;)

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w sumie dużo rzeczy robię w domu ale teraz po prostu spokojnie i powoli, jeśli jest okazja to wykorzystuje M, nie niszę oczywiście żadnych ciężarów ale pozmywac czy pozamiatac podłogę moge[emoji6] z oknami nie mam w sumie problemu bo są nisko a że ja wysoka to też rąk w górę za bardzo unosić nie muszę[emoji2] wszystko spokojnie i z umiarem, jakbym miała tylko w domu leżeć to bym zwariowala

macie racje dziewczyny :) ciąża to nie choroba.. wiadomo że nie można robić niektórych czynności ale wszystko z umiarem :)

Ja okna myje . W pierwszej ciazy tez myłam . Rozkładam sobie tylko na etapy ze np 3 okna w jeden dzień . Resztę kolejnego dnia . Ja bardzo często myje okna bo mi karim ciagle dotyka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny bawiła się któraś z was w testy z sody (do kubeczka z sodą trzeba wlać mocz)? Podobno gdy się soda nie pieni to będzie dziewczynka a gdy się pieni to chłopiec :D

reklama
Do góry