reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Nie robiłam tego nawet nie słyszałam o tym :-)

Nie znalazłam polskich filmików ale jest strasznie dużo zagranicznych zamieszczonych na yt i o dziwo większość się sprawdziła :D

Ja mam córkę w domu i chciała bym druga bo mam piękne rzeczy dla dziewczynki. Ale pewnie będzie chłopak :p

Może akurat będzie dziewczynka :D

Z ciekawości moze sobie zrobie i zapisze wynik[emoji12] a w marcu zobaczymy czy sie sprawdzi. Normalnie ile sie chce sody i moczu Troche?

f2w3rjjgvq7get9o.png

reklama
Ojej współczuje zapalenia krtani. A lekarstwa jakieś bierzesz typu antybiotyk czy tylko naturalne środki?
Ehhh no właśnie tylko jakieś naturalne syropy typu z serii *spam*,tabletki ziołowe i powiem wam,że czekam do jutra jak rano jutro nie będzie nic lepiej to idę pi antybiotyk bo mecze się od niedzieli już...cały czas kaszle i nie wiem też czy mojemu bobaskowi to nie zaszkodzi...powiem wam że to moja 2 ciąża 14tc a ja naprawdę czuję już pierwsze ruchy!i to serio żadne bulgotanie w jelitach....p.s.mało nas tu już na forum ale ja osobiście jakoś nr mam zamiaru prosić się o jakieś przyjęcia do wątków zamkniętych czy na fb wyszukiwać

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry