ja tej na fb nie znalazłam chyba nie jest mi pisane być w grupachDziwne te grupy aktywnych. Ludzie częściej są na fb niz tutaj dostępni
reklama
Misia93
Aktywna w BB
E tam nie chcą Nasja tej na fb nie znalazłam chyba nie jest mi pisane być w grupach
E tam nie chcą Nas
hehe może to i lepiej, byłam na innym forum ale tam tak babeczki "biadolą" że nie da się tego czytać tu chyba zostanę i tyle "elitą nie muszę być"
Misia93
Aktywna w BB
To tak jak jahehe może to i lepiej, byłam na innym forum ale tam tak babeczki "biadolą" że nie da się tego czytać tu chyba zostanę i tyle "elitą nie muszę być"
Ok, a masz leżeć czy oszczędny tryb życia? Bo widzę, że różnie zalecają.Tego już ponoć niema ale jest jakiś inny:/ póki co nie zagraża babelkowi bo dużo od niego mniejszy i umiejscowiony bezpiecznie u dole macicy.Narazie się nie martwię mam nadzieję że będzie dobrze
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
slodkamamuska
Zaciekawiona BB
Luteina i oszczędzać się mam jakiś czas ...a to się da jakoś przeżyć oby się tego dziadostwa pozbyćOk, a masz leżeć czy oszczędny tryb życia? Bo widzę, że różnie zalecają.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
anik.
Mama Krzysia :)
Ja właśnie na poczekalni u lekarza siedzę. Niby na 16:45 ale dwie przede mną. Chyba jakaś obsuwa była.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
I jak tam wizyta?Ja właśnie na poczekalni u lekarza siedzę. Niby na 16:45 ale dwie przede mną. Chyba jakaś obsuwa była.
reklama
Asica66
Fanka BB :)
Trzymam kciuki i czekam na wieściJa właśnie na poczekalni u lekarza siedzę. Niby na 16:45 ale dwie przede mną. Chyba jakaś obsuwa była.