reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Jestem :)
Maleństwo rośnie, słuchałam dzisiaj serduszka :)
Ale przy wziernikowaniu wypatrzyl jakiś brązowy śluz szyjkowy i dostałam Luteine dowcipnie. Przy czym ja nic a nic nie plamie. No i oszczędzać się kazał... ;) i seksu niet.
Aaa no i skierował mnie do por.diabetologicznej bo mi cukier podwyższony wyszedł. Poza tym wszystko ok.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Grupy na fb juz sie nie da wyszukac. Bo jest "tajna" czy jakas dlatego nikt jej wyszukac nie moze. Chętna moze napisac np do mnie wiadomosc prv ze swpim profilem bo to teraz z grupy musi sie wysłac zapr.
Fb fajne bo mozna podzielic rozmowy na watki i poznien fajnie wyszukac czegos. Tzn chyba tak sie da więc jak jakas chce to pisze[emoji3]

f2w3rjjgliu7k28u.png

Ale przy wziernikowaniu wypatrzyl jakiś brązowy śluz szyjkowy i dostałam Luteine dowcipnie. Przy czym ja nic a nic nie plamie. No i oszczędzać się kazał... ;) i seksu niet.
Aaa no i skierował mnie do por.diabetologicznej bo mi cukier podwyższony wyszedł. Poza tym wszystko ok.

Ja liczyłam na bara bara to nic z tego,bo leki zamiast skonczyc brac to mam wiecej heh

f2w3rjjgliu7k28u.png

Super że wszytko okej. Mi łzy leciały po raz kolejny kiedy usłyszałam serduszko a mój Arek uśmiech od ucha do ucha. Kiedy wyszliśmy powiedział że to najpiękniejszy dźwięk jaki kolwiek słyszał [emoji7]

Nie moge sie doczekac genetycznego usg,bo moj P pierwszy raz zobaczy dzidzie nie na foto i uslyszy [emoji173]
On tez sie biedny doczekać nie moze. Dzisiaj byl załamany bo dzidzia pieknie juz macha rączkami i nozkami a on nie widział

f2w3rjjgliu7k28u.png
Oj na pewno nie raz uda mu się zobaczyć :) mój A na każdej wizycie jest ze mną. Mam nadzieję że tak zostanie, chociaż wiadomo praca też robi swoje

Super że wszytko okej. Mi łzy leciały po raz kolejny kiedy usłyszałam serduszko a mój Arek uśmiech od ucha do ucha. Kiedy wyszliśmy powiedział że to najpiękniejszy dźwięk jaki kolwiek słyszał [emoji7]
To jest najcudowniejszy dźwięk na świecie [emoji173]

No ja chodze teraz do swojego gin tak jak P jest w pracy,a na genetyczne to zalezy gdzie bede robic to albo wyjdzie wczesniej z pracy albo calt dzien wolny sb zglosi

f2w3rjjgliu7k28u.png

No ja chodze teraz do swojego gin tak jak P jest w pracy,a na genetyczne to zalezy gdzie bede robic to albo wyjdzie wczesniej z pracy albo calt dzien wolny sb zglosi

f2w3rjjgliu7k28u.png
Nie wiem jak jest w Polsce, ale mi za każdą wizytę u położnej czy USG w godzinach pracy to pracodawca normalnie płaci jakbym była w pracy. Jest to max 2h ale zawsze coś.

reklama
Do góry