reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Mamusie długo się czeka na przyjęcie do prywatnego forum marcówek 2017? :frown:

Na fb też jest grupa zrobiona? :) można tam dołączyć?

Na zamknięte forum zapraszamy mamuśki, które tu są aktywne i piszą sporo postów. Nie jest tak, że jest jakiś "okres oczekiwania".

Ania1978k a Ty wysyłałaś prośbę o dołączenie? Masz sporo postów więc zapraszamy od razu :)

Bo w ogole jak nie oddam teraz pracy to podobno wchodzi obowiazkowy wf...9h i nie wiem czy można miec zwolnienie z niego i nie placic za niego czy jak to wyglada...

f2w3rjjgliu7k28u.png
Mialam podobna sytuacje w zeszlym roku tzn nie z dzieckiem ale akurat z naglacym projektem w pracy:) u nas musisz oddac do konca obecnego semestru a bronic sie kiedy bedziesz miala ochote:) najwiecej o tym powiedza Panie z dzekanatu;)

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo same dobre wiadomości dzisiaj :)
@slodkamamuska super ze już w domu! Oby już teraz szło z górki!

Co do glukozy, to ja ją miałam zleconą z podstawowymi badaniami badaniami do karty ciąży. Cukier jest ważny, więc jak lekarz sam nie zlecił, to polecam się upomnieć

Super, a po krwiaku jeszcze jakiś ślad został?

f2w33e3k0rq6mc1d.png
Tego już ponoć niema ale jest jakiś inny:/ póki co nie zagraża babelkowi bo dużo od niego mniejszy i umiejscowiony bezpiecznie u dole macicy.Narazie się nie martwię mam nadzieję że będzie dobrze:)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry