reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Mamusie długo się czeka na przyjęcie do prywatnego forum marcówek 2017?
Na fb też jest grupa zrobiona? można tam dołączyć?
Na zamknięte forum zapraszamy mamuśki, które tu są aktywne i piszą sporo postów. Nie jest tak, że jest jakiś "okres oczekiwania".
Ania1978k a Ty wysyłałaś prośbę o dołączenie? Masz sporo postów więc zapraszamy od razu
emilja0308
Fanka BB :)
Mialam podobna sytuacje w zeszlym roku tzn nie z dzieckiem ale akurat z naglacym projektem w pracy u nas musisz oddac do konca obecnego semestru a bronic sie kiedy bedziesz miala ochote najwiecej o tym powiedza Panie z dzekanatuBo w ogole jak nie oddam teraz pracy to podobno wchodzi obowiazkowy wf...9h i nie wiem czy można miec zwolnienie z niego i nie placic za niego czy jak to wyglada...
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
emilja0308
Dziewczyna grupa na fb nazywa sie w marcu jak w garncu
anik.
Mama Krzysia :)
Ja mam jakieś 40 km do KrkDziewczyny jestctu ktoras z moich okolic[emoji5]? Tj krakow w kierunku Bochni
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też tu dobrzeA zle Wam tutaj [emoji5]? Ja tez pytalam i cisza wiec prosic sie nie bede
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
najki
Ooo same dobre wiadomości dzisiaj
@slodkamamuska super ze już w domu! Oby już teraz szło z górki!
Co do glukozy, to ja ją miałam zleconą z podstawowymi badaniami badaniami do karty ciąży. Cukier jest ważny, więc jak lekarz sam nie zlecił, to polecam się upomnieć
@slodkamamuska super ze już w domu! Oby już teraz szło z górki!
Co do glukozy, to ja ją miałam zleconą z podstawowymi badaniami badaniami do karty ciąży. Cukier jest ważny, więc jak lekarz sam nie zlecił, to polecam się upomnieć
slodkamamuska
Zaciekawiona BB
Tego już ponoć niema ale jest jakiś inny:/ póki co nie zagraża babelkowi bo dużo od niego mniejszy i umiejscowiony bezpiecznie u dole macicy.Narazie się nie martwię mam nadzieję że będzie dobrzeSuper, a po krwiaku jeszcze jakiś ślad został?
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
reklama
Tego już ponoć niema ale jest jakiś inny:/ póki co nie zagraża babelkowi bo dużo od niego mniejszy i umiejscowiony bezpiecznie u dole macicy.Narazie się nie martwię mam nadzieję że będzie dobrze
Nie ma co się martwić na zaś musi być dobrze!