reklama
mama_NS
Fanka BB :)
Nie wiem tez jak jest,ale i tak jestem na przymusowym zwolnieniu ze wzgledu na zagrożenie ciazyNie wiem jak jest w Polsce, ale mi za każdą wizytę u położnej czy USG w godzinach pracy to pracodawca normalnie płaci jakbym była w pracy. Jest to max 2h ale zawsze coś.
Misia.93
To prawda, jak jestem na USG w szpitalu to wizyta trwa max 10 minut a prywatnie z 45 minut. Lekarz wszystko wyjaśni gdzie są rączki, serduszko jak bije. Całe szczęście trafiłam na Polską położną i jest w stanie mi bardziej wytłumaczyć Angielskie podejście do ciężarnej.
emilja0308
Dobrze ze z dzidzia wszystko okJestem
Maleństwo rośnie, słuchałam dzisiaj serduszka
Ale przy wziernikowaniu wypatrzyl jakiś brązowy śluz szyjkowy i dostałam Luteine dowcipnie. Przy czym ja nic a nic nie plamie. No i oszczędzać się kazał... i seksu niet.
Aaa no i skierował mnie do por.diabetologicznej bo mi cukier podwyższony wyszedł. Poza tym wszystko ok.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Misia.93
Mój też jeszcze nie widział dzidzi. Jedynie na zdjęciach usg które dostałam. Ja już serduszko słyszałam dość dawno temu 21 sierpnia. Obecnie czekamy na 16 września i mój wchodzić będzie razem ze mną do gabinetu
Ja się zastanawiam nad kupnem, żeby mieć pewność czy wszystko okej w każdej chwili.
Link do: Brand New CE 3MHz Prenatal Fetal Doppler Listen Baby Heart beat Monitor LCD
emilja0308
u nas jak dobrze pojdzie moj prawie mez zobaczy dzidzie na perenatalnych czyli 10.09 jak nie to chyba jak sie urodzi;p taki urok zawodu kucharza ja popoludniu lekarz on praca
Mama ns czy to ty nie chcesz poznac plci?
Mama ns czy to ty nie chcesz poznac plci?
U nas jest tak samo, tylko chyba prawo nie reguluje dokładnie w jakim czasie. Ja jak w lipcu pracowałam ostatnie 2 tygodnie, bo zastępowałam koleżankę i bardzo źle się czułam to przechodziłam jak chce i wychodziłam jak tylko ogarnęłam @ najważniejsze. Płacili mi normalnie a to jest korporacja więc różnie mogli podejść. A teraz dostałam pierwsza pensje jak byłam już na zwolnieniu na ciąże od chyba 08.08 i całkiem nieźle finansowo na tym wychodzę, bo to jest średnia z 12 miesięcyNie wiem jak jest w Polsce, ale mi za każdą wizytę u położnej czy USG w godzinach pracy to pracodawca normalnie płaci jakbym była w pracy. Jest to max 2h ale zawsze coś.
reklama