Katharina85
Zaangażowana w BB
hehe nie wiem czy ja do zimy wytrzymam jakoś ten czas z jednej strony tak szybko leci ale jak myślę ile jeszcze przede mną to okropnie długo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to mi do kupna wózek został... może kołyska. Ubranek mam mnóstwo po Krzysiu. Przewijak, łóżeczko turystyczne, bujaczek... grubsze rzeczy zostały może tylko jakieś drobiazgi zostaną...od kiedy zaczynacie zakupy?
Nie pokazywałam się już od bardzo dawna. Niestety już nie należę do Waszego forum. Gdy byłam w 8 tc okazało się że serduszko przestało bić ;( cóż mogę powiedzieć... kolejny raz nieudany. Wykonano mi kolejne łyżeczkowanie, czekam na wynik badań genetycznych...
Trzymam za Was dziewczyny kciuki! Dbajcie o siebie i Wasze maleństwa bo to największy skarb!
proszę również o wykreślenie mnie z listy marcówek
Nie pokazywałam się już od bardzo dawna. Niestety już nie należę do Waszego forum. Gdy byłam w 8 tc okazało się że serduszko przestało bić ;( cóż mogę powiedzieć... kolejny raz nieudany. Wykonano mi kolejne łyżeczkowanie, czekam na wynik badań genetycznych...
Trzymam za Was dziewczyny kciuki! Dbajcie o siebie i Wasze maleństwa bo to największy skarb!
Przykro mi... [emoji46]Nie pokazywałam się już od bardzo dawna. Niestety już nie należę do Waszego forum. Gdy byłam w 8 tc okazało się że serduszko przestało bić ;( cóż mogę powiedzieć... kolejny raz nieudany. Wykonano mi kolejne łyżeczkowanie, czekam na wynik badań genetycznych...
Mam nadzieję że od 8 września jak poznam płeć hehheod kiedy zaczynacie zakupy?
Ja też mam wizytę 8mego września i cicho na to liczę ,u mnie to będzie 15 tydzień a u Ciebie?Mam nadzieję że od 8 września jak poznam płeć hehhe
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka