reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

hehe nie wiem czy ja do zimy wytrzymam ;) jakoś ten czas z jednej strony tak szybko leci ale jak myślę ile jeszcze przede mną to okropnie długo :)

reklama
Hej
nawet nie doczytałam bo tak długo mnie nie było że ponad 300 postów napisane[emoji2]

ja już od soboty w Uk, urlop się skończył i trzeba było wracać do rzeczywistości. Dziś mija mi dokładnie 12 tydzień i trochę odetchnelam a właściwie w pełni odetchne w czwartek bo mam tutaj usg[emoji4]
buziaki[emoji8]

Nie pokazywałam się już od bardzo dawna. Niestety już nie należę do Waszego forum. Gdy byłam w 8 tc okazało się że serduszko przestało bić ;( cóż mogę powiedzieć... kolejny raz nieudany. Wykonano mi kolejne łyżeczkowanie, czekam na wynik badań genetycznych...

Trzymam za Was dziewczyny kciuki! Dbajcie o siebie i Wasze maleństwa bo to największy skarb!
proszę również o wykreślenie mnie z listy marcówek :(

Nie pokazywałam się już od bardzo dawna. Niestety już nie należę do Waszego forum. Gdy byłam w 8 tc okazało się że serduszko przestało bić ;( cóż mogę powiedzieć... kolejny raz nieudany. Wykonano mi kolejne łyżeczkowanie, czekam na wynik badań genetycznych...

Trzymam za Was dziewczyny kciuki! Dbajcie o siebie i Wasze maleństwa bo to największy skarb!

Bardzo mi przykro :( trzymaj się cieplutko

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro ;( Obys i ty się doczekała swojego szczęścia!!

Przykro mi... [emoji46]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry