reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

jestem z Częstochowy. Rety! ja od początku mam 5kg na plusie jestem przerażona (chociaz mam nadzieje ze poszlo gdzie trzeba - biustonosze 2rozmiary wieksza hihi..) ja po pierwszej ciazy zdecydowalam ze bede latac prywatnie.. i tak wizyty mam co 3tyg - badania+usg - i skierowanie na prenatalne chyba mają jakiś układ z pracownią. słyszałam, że na prenatalnych pobierają też krew zresztą, któraś wspominała... orientujecie się po co?;)
Nie jesteś sama ja od początku też jakieś 5kg na ta chwilę to już pewnie z 6:)ale to moja 3 cia ciąża a w dwóch poprzednich przytylam 30kg

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja chodzę prywatnie. Ten lekarz tez w szpitalu pracuje. Położną jest moja sąsiadka wiec pewnie ja poproszę do porodu.
Ja w sumie teraz 3 USG będę miała. Pierwsze było w 6tc w szpitalu u teściowej pani dr potwierdziła mi ciążę, drugie miałam 11.08 to już było serduszko i teraz kolejne mam 30.08.
Ja nie pisze ile mam na + pół biedy bo bardzo tego po mnie na szczęście nie widać i tego się trzymam[emoji14]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

jestem z Częstochowy. Rety! ja od początku mam 5kg na plusie jestem przerażona (chociaz mam nadzieje ze poszlo gdzie trzeba - biustonosze 2rozmiary wieksza hihi..) ja po pierwszej ciazy zdecydowalam ze bede latac prywatnie.. i tak wizyty mam co 3tyg - badania+usg - i skierowanie na prenatalne chyba mają jakiś układ z pracownią. słyszałam, że na prenatalnych pobierają też krew zresztą, któraś wspominała... orientujecie się po co?;)

Ja tez chodzę prywatnie i usg co 3 tyg i moj lekarz chyba cos musi mieć z tym od prenatalnych ze na prenatalne na NFZ mnie wysyła . Pewnie sie znają czy co :) i ja tez miałam dzisiaj krew pobierana . W pierwszej ciazy nie Miałam . Niby jakoś na tej tez podstawie liczą prawdopodobieństwo ale ja sie nie znam ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jutro mam wizytę o 16 i juz przebieram nogami, zaczął mi się 11tc prenatalne będę miała chyba jakoś za tyg tak mi ostatnio mówił mój lekarz. A co do samopoczucia to tez chyba im dalej tym gorzej.. mdłości rano i wieczorem i zdarza się też przytulic kibelek :( a na wadze +1kg ale ważyłam się jakoś tydz temu.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry