reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Nie pokazywałam się już od bardzo dawna. Niestety już nie należę do Waszego forum. Gdy byłam w 8 tc okazało się że serduszko przestało bić ;( cóż mogę powiedzieć... kolejny raz nieudany. Wykonano mi kolejne łyżeczkowanie, czekam na wynik badań genetycznych...

Trzymam za Was dziewczyny kciuki! Dbajcie o siebie i Wasze maleństwa bo to największy skarb!
proszę również o wykreślenie mnie z listy marcówek :(
bardzo mi przykro...[emoji20]

Witam Was Mamuski :) .. od jakiegos czasu tu zaglądam i postanowiłam dołączyć :) Jestem już mamą 4.5letniej Lenki .. druga fasolka w drodze tj.13tydz4dni wiec zaraz rozpoczynamy drugi trymestr :) termin 02.03.2017! za 3dni prenatalne - u nas w tym czasie informuja o płci dziecka czy wy juz znacie? jak z Waszą wagą ile jesteście już na +?:) Milego dnia
Witaj Pajuro. Ja z wagą na plusie 0,7 kg jak na razie. Nie miałam jeszcze prenatalnych.:)

Nie pokazywałam się już od bardzo dawna. Niestety już nie należę do Waszego forum. Gdy byłam w 8 tc okazało się że serduszko przestało bić ;( cóż mogę powiedzieć... kolejny raz nieudany. Wykonano mi kolejne łyżeczkowanie, czekam na wynik badań genetycznych...

Trzymam za Was dziewczyny kciuki! Dbajcie o siebie i Wasze maleństwa bo to największy skarb!
proszę również o wykreślenie mnie z listy marcówek :(
Przykro mi bardzo

Hej dziewczyny dawno sie nie odzywałam bo miałam troche zawirowania z synem bo zlapal mi wirusa bostonskiego ale zanim lekarze doszli ze to ten wirus to sie troche wyjezdzilismy po lekarzach ale teraz jest juz dobrze ja jak narazie z waga stoję w miejscu i dobrze bo i tak mi po pierwszej ciąży zostalo 5kg na plusie kochane bardzo chetnie tez bym dolaczyla do dziewczyn na facebooku ale nie mogę nigdzie ich znalezc jak by mi ktoras pomogla to bym była bardzo wdzieczna

reklama
Do góry