reklama
nadia433
Fanka BB :)
Ja tez mam wizytę 8 ;-))) i tez liczę na odkrycie plci :-)Ja też mam wizytę 8mego września i cicho na to liczę ,u mnie to będzie 15 tydzień a u Ciebie?
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Hej dziewczyny Dziś byłam na USG genetycznym i okazało się że jednak będę marcoweczka Więc jeśli mogę to chciałabym do Was dołączyć
Witamy
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
anik.
Mama Krzysia :)
Nie pokazywałam się już od bardzo dawna. Niestety już nie należę do Waszego forum. Gdy byłam w 8 tc okazało się że serduszko przestało bić ;( cóż mogę powiedzieć... kolejny raz nieudany. Wykonano mi kolejne łyżeczkowanie, czekam na wynik badań genetycznych...
Trzymam za Was dziewczyny kciuki! Dbajcie o siebie i Wasze maleństwa bo to największy skarb!
proszę również o wykreślenie mnie z listy marcówek
Kurczę bardzo mi przykro, dokładnie wiem, co czujesz Wiem, jak to bardzo boli Trzymaj się.
Jeśli chcesz zostań z nami, będę Ci mocno kibicować w kolejnych starankach :*
anik.
Mama Krzysia :)
Dzień dobry. ale tu pustki... wszystkie uciekły na wątek zamknięty czy co? [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ania1978k
ania1978k
Justyna 85 trzymaj sie dzielnie ja msm dwa Aniolki w niebie Jasia na ziemi i kruszka w brzuszku uda Ci sie !musisz byc dzielna
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
emilja0308
Trzymaj sieNie pokazywałam się już od bardzo dawna. Niestety już nie należę do Waszego forum. Gdy byłam w 8 tc okazało się że serduszko przestało bić ;( cóż mogę powiedzieć... kolejny raz nieudany. Wykonano mi kolejne łyżeczkowanie, czekam na wynik badań genetycznych...
Trzymam za Was dziewczyny kciuki! Dbajcie o siebie i Wasze maleństwa bo to największy skarb!
proszę również o wykreślenie mnie z listy marcówek
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom