reklama
eveee
Moderatorka
Mam 165 cm wzrostu i teraz ważę 73 kg. [emoji53] Dla mnie to masakra, bo idąc z Lilą do porodu ważyłam 74 kg...Super a można zapytać ile masz wzrostu i czy z natury jesteś raczej szczupła? Zastanawiam się jaka jest zależność, ja jestem wysoka i "normalna" powiedzmy, ani chuda ani specjalnie gruba, i zastanawiam się jak to będzie moja mama przytyła sporo ale ona o siebie nigdy nie dbała a ja dbam bardzo, więc staram się tym nie martwić; )
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że troszkę jeszcze mi w pierwszym trymestrze i na początku drugiego spadnie, żeby ciążę zakończyć z wagą max 76-77 kg. [emoji4]
Super a można zapytać ile masz wzrostu i czy z natury jesteś raczej szczupła? Zastanawiam się jaka jest zależność, ja jestem wysoka i "normalna" powiedzmy, ani chuda ani specjalnie gruba, i zastanawiam się jak to będzie moja mama przytyła sporo ale ona o siebie nigdy nie dbała a ja dbam bardzo, więc staram się tym nie martwić; )
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Właśnie jestem w trakcie leczenia infekcji grzybiczej ..
Dziewczyny mam problem w przyszłą sobotę mam być świadkiem na ślubie kuzynki ale mdłości nie opuszczają mnie ani na chwilę do tego dochodzą wymioty co mogę zrobić?
I co jest poprawa? DO mnie dziś dzwonili z kliniki, że mam recepte do odebrania bo z cytologii wyszlo, że mam grzybki...
misiunia27
Fanka BB :)
Na pewno Ci spadnie jak już zaczęło dobry plan ja jestem ciekawa i trochę przerażona co się będzie działo z moim ciałem, ale nie da się tych zmian przeskoczyć, co najwyżej się nie obzerac. Po porodach będziemy się wszystkie motywować do działaniaMam 165 cm wzrostu i teraz ważę 73 kg. [emoji53] Dla mnie to masakra, bo idąc z Lilą do porodu ważyłam 74 kg...
Mam nadzieję, że troszkę jeszcze mi w pierwszym trymestrze i na początku drugiego spadnie, żeby ciążę zakończyć z wagą max 76-77 kg. [emoji4]
eveee
Moderatorka
Wiesz.... ja muszę się mocno pilnować. Z Lilą miałam cukrzycę ciężarnych i dzięki diecie cukrzycowej przytyłam 8 kg. W 3 trymestrze zaczęłam nawet chudnąć i wylądowałam w szpitalu na diabetologii. Teraz też mam bardzo duże ryzyko cukrzycy.Na pewno Ci spadnie jak już zaczęło dobry plan ja jestem ciekawa i trochę przerażona co się będzie działo z moim ciałem, ale nie da się tych zmian przeskoczyć, co najwyżej się nie obzerac. Po porodach będziemy się wszystkie motywować do działania
Mam globulki dopochwowe i powiek ze jest lepiejI co jest poprawa? DO mnie dziś dzwonili z kliniki, że mam recepte do odebrania bo z cytologii wyszlo, że mam grzybki...
misiunia27
Fanka BB :)
Współczuję badania na te cukrzycę się ma jakoś w drugim trymestrze chyba, tak? Czy są jakieś objawy też?Wiesz.... ja muszę się mocno pilnować. Z Lilą miałam cukrzycę ciężarnych i dzięki diecie cukrzycowej przytyłam 8 kg. W 3 trymestrze zaczęłam nawet chudnąć i wylądowałam w szpitalu na diabetologii. Teraz też mam bardzo duże ryzyko cukrzycy.
Mam globulki dopochwowe i powiek ze jest lepiej
Ja dziś pojade po ta recepte i zobacze co tam mi przepisała..
reklama
eveee
Moderatorka
Generalnie robi się w bodajże 24tc. Jednak ja muszę zrobić już teraz... [emoji53] Czeka mnie wypicie tego świństwa. BleeeWspółczuję badania na te cukrzycę się ma jakoś w drugim trymestrze chyba, tak? Czy są jakieś objawy też?
Ja żadnych objawów nie miałam...