reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ach, no i najważniejsze. 8 tc, serducho bije, maluszek ma 1,5 cm. Termin na 17.03.2017 :-D
Ja mojego Olka urodziłam 18tego 2013 jak roczny macierzyński miał wejść od tego dnia :) a później to zmienili i było od stycznia. A ja nogi trzymałam -5 dni po terminie było hehe

Dziewczyny znacie jakąś stronkę ciekawą z rzeczami dla kobiet w ciąży ? myślałam o jakiejś bluzce która ma smieszny motyw na brzuszku ;))

Ja mojego Olka urodziłam 18tego 2013 jak roczny macierzyński miał wejść od tego dnia :) a później to zmienili i było od stycznia. A ja nogi trzymałam -5 dni po terminie było hehe

Dziewczyny znacie jakąś stronkę ciekawą z rzeczami dla kobiet w ciąży ? myślałam o jakiejś bluzce która ma smieszny motyw na brzuszku ;))
Spróbuj się rozglądać na stronie Dawanda. pl

Dzień dobry Mamusie, zaczynamy weekend, ma być słonecznie, ale nie za gorąco - idealnie na leniuchowanie i odpoczywanie :)

Cześć dziewczyny :) u nas calutki weekend bez córki :) jakoś dziwnie tak w domu, nikomu nie trzeba usługiwać, cicho, nie ma bajek od rana. My odpoczywamy w domu, bo mój R dalej z gorączką. Trzeba korzystać bo przy dwójce dzieci kilka dni bez żadnego dziecka to pewnie za kilkanaście lat bedzie możliwe :) miłego dnia :)

Dziewczynki, czy któraś z Was bierze Prevomit lub Mamarin na mdłości? Właśnie znalazłam takie specyfiki w necie i chce wysłać mojego do apteki, bo jeszcze jeden dzień z mdlosciami i się wykończe. Trochę boję się to brać bez konsultacji z lekarzem, ale ja już nie daje rady :(

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki, czy któraś z Was bierze Prevomit lub Mamarin na mdłości? Właśnie znalazłam takie specyfiki w necie i chce wysłać mojego do apteki, bo jeszcze jeden dzień z mdlosciami i się wykończe. Trochę boję się to brać bez konsultacji z lekarzem, ale ja już nie daje rady :(

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

W Medicover możesz napisać do lekarza przez Medicover online, może zapytaj o te leki?

reklama
Do góry