reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Mój takiego dodatku nie ma, a mdłości faktycznie zdarzają się jak coś wrzucę do żołądka to od razu mijają dzięki Bogu raz tylko złapały mnie wymioty.

Mój lekarza nie kazał mi brać narazie witamin. Uznał że to nie jest konieczne. Biorę te które mi zostały po karmieniu

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze pisząc to nie wiem od czego jest to zależne bo wyniki moich badań są dobre no ale jak mi zalecił to biorę raczej zaszkodzić nie zaszkodzą w końcu to witaminy.

Ja brałam juz Wit przed zajsciem w ciaze, aby uzupełnić kwas foliowy itd. Ten prenatal jest właśnie dla kobiet planujących ciąże do 12 tyg. Ja jestem zadowolona, takze smialo polecam

Przed ciążą również brałam kwas foliowy i to dość długo bo minęło trochę za nim się udało. Jeżeli chodzi o Pharmaton Matruelle to również jest dla osób planujących ciążę, w ciąży oraz karmiących.

Ja nie nadrobię, ledwo żyję. Od 3 nad ranem skurcze, mega silne, potem tępy ból podbrzusza. O 8 sms "coś się źle czuję i nie przyjdę do pracy" więc musiałam się zebrać i z małym pod pachą jechać do pracy... do 19 prawie siedziałam. Brzuch dalej boli.

Na wakacje jedziemy za 2 tyg, Hiszpania, Majorka. Chcemy pokazać córce gdzie się urodziła i mieszkała.
Podróż wyzwanie ze względu na maluszka i ciążę ale jestem optymistycznie nastawiona.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

wow majorka! cudnie, jest na mojej liście mrzeń, ale w ciąży i z maluszkiem to raczej nie wyobrażam sobie więc marzenie muszą poczekac. Nie żal ci było opuszczac?

To chyba nie to samo polskie morze nad którym ja byłam, wyglądało tak: [emoji849][emoji49][emoji20]
1469384849-3kpmn3.jpeg

Trzymam w takim razie kciuki do czwartku bardzo mocno !!!! Bedzie dobrze :)

A wiecie dziewczyny, że ja pewnie jako jedna z nielicznych nie robiłam bety [emoji1]

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png

też piękne zdjęcie, dla mnie polskie morze ma jedną zasadniczą wadę - jest zimne, dlatego dla mnie to jedynie dla widoków i zwiedzania, a nie kąpieli.

reklama
Do góry