reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

To chyba nie to samo polskie morze nad którym ja byłam, wyglądało tak: [emoji849][emoji49][emoji20]
1469384849-3kpmn3.jpeg

Trzymam w takim razie kciuki do czwartku bardzo mocno !!!! Bedzie dobrze :)

A wiecie dziewczyny, że ja pewnie jako jedna z nielicznych nie robiłam bety [emoji1]

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png
Nie jedyna,bo ja tez nie :p

reklama
My byliśmy 2 tygodnie w okolicy Alicante. Lot i kwatera na własną rękę. Świetna pogoda na przełomie maja i czerwca, piękne, piaszczyste plaże, ciepłe może. Niedaleko Benidorm z delfinarium i ogromnym aquaparkiem. Zwiedziliśmy Alicante, Torrevieja, Kartaginę, aczkolwiek głównie plaża. [emoji4]Tylko niestety drogo w sklepach, ale za 2 tygodnie ze wszystkim na nas troje wyszło 5000 pln, więc jak na Hiszpanię to niedrogo.
Na następny rok myślę o północnych Włoszech lub Chorwacji. I chyba jednak samochodem, wtedy można wszystko zabrać dla malucha.
W Bułgarii byliśmy na Złotych Piaskach w podróży poślubnej i też było super. Mousaka była pyszna i fajny hotel mieliśmy. [emoji4]
A Kartagina to nie w Tunezji przypadkiem,bo My tam zwiedzalismy? Jezeli wybieracie sie na polnoc Wloch to goraco polecam, bo tam mieszkamy :)

To chyba nie to samo polskie morze nad którym ja byłam, wyglądało tak: [emoji849][emoji49][emoji20]
1469384849-3kpmn3.jpeg

Trzymam w takim razie kciuki do czwartku bardzo mocno !!!! Bedzie dobrze :)

A wiecie dziewczyny, że ja pewnie jako jedna z nielicznych nie robiłam bety [emoji1]

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png
Hum....a w jakiej miejscowości jesteś??? Jak wyplywalam z Gdyni to bylo niebo zaciągnięte, a na helu bylo juz blekitne

Dziewczyny ratunku! W piątek byłam w lesie a dziś znalazłam 2 maleńkie kleszcze. Wczoraj przy kąpieli nie miałam nic a dziś rano bach 2 małe sk... Dzwoniłam do łodzkiego sanepidu a oni że mogę je zbadać tylko w Poznaniu :(
Proponuje je zbadać i badania określa czy były zdrowe czy nie ale spokojnie nie daj sie zwariować tylko coś około 15% kleszczy jest zarażonych bolerioza ;) przerabialam to na studiach.

Ja też od poniedziałku 8 tydzień :)
Witaj w klubie jest wielkie prawdopodobieństwo ,że urodzimy tego samego dnia :-) Dziś właśnie dowiedziała się większość mojej rodzinki, mąż nie mógł się powstrzymać najchętniej ogłosił by nowinę całemu światu :-)

Cześć marcóweczki :-)
Powiedzcie mi proszę jakie bierzecie witaminy teraz jak już wiecie o fasolkach, czy lekarz przepisał jakieś konkretne czy takie ogólnodostępne dla przyszłych mam?
Ja od 7 tygodnia biorę Pharmaton Matruelle ale lekarz powiedział, że mogę brać również inne dla kobiet w ciąży bo one różnią się jedynie ceną i firmą ;-) Mojej szfagierce również te tabletki polecił lekarz.

reklama
Ja biorę prenatal uno, juz którejś z dziewczyn pisałam, ze zawiera on miedzy innymi imbir i cos jeszcze, co łagodzi mdłości. Nie wiem czy to przypadek czy faktycznie dziala, ale odpukać wczoraj zaczelam 10 tydzień i mdlosci nie mam i nie miałam :-)

Do góry