Nie jedyna,bo ja tez nieTo chyba nie to samo polskie morze nad którym ja byłam, wyglądało tak: [emoji849][emoji49][emoji20]![]()
Trzymam w takim razie kciuki do czwartku bardzo mocno !!!! Bedzie dobrze
A wiecie dziewczyny, że ja pewnie jako jedna z nielicznych nie robiłam bety [emoji1]
![]()
![]()
reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
A Kartagina to nie w Tunezji przypadkiem,bo My tam zwiedzalismy? Jezeli wybieracie sie na polnoc Wloch to goraco polecam, bo tam mieszkamyMy byliśmy 2 tygodnie w okolicy Alicante. Lot i kwatera na własną rękę. Świetna pogoda na przełomie maja i czerwca, piękne, piaszczyste plaże, ciepłe może. Niedaleko Benidorm z delfinarium i ogromnym aquaparkiem. Zwiedziliśmy Alicante, Torrevieja, Kartaginę, aczkolwiek głównie plaża. [emoji4]Tylko niestety drogo w sklepach, ale za 2 tygodnie ze wszystkim na nas troje wyszło 5000 pln, więc jak na Hiszpanię to niedrogo.
Na następny rok myślę o północnych Włoszech lub Chorwacji. I chyba jednak samochodem, wtedy można wszystko zabrać dla malucha.
W Bułgarii byliśmy na Złotych Piaskach w podróży poślubnej i też było super. Mousaka była pyszna i fajny hotel mieliśmy. [emoji4]
A to nie wiem gdzie to? My bylismy na zachodzie Majorki i przepiekna jest.Zazdroszcze, ze tam mieszkaliscie,a czemu wrociliscie do kraju?
Ja biore na razie tylko kwas foliowyCześć marcóweczki :-)
Powiedzcie mi proszę jakie bierzecie witaminy teraz jak już wiecie o fasolkach, czy lekarz przepisał jakieś konkretne czy takie ogólnodostępne dla przyszłych mam?
lilija
Uwielbiam Hel. Tam mąż mi się oświadczył :-)To jest plaża na Helu :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
nadia433
Hum....a w jakiej miejscowości jesteś??? Jak wyplywalam z Gdyni to bylo niebo zaciągnięte, a na helu bylo juz blekitneTo chyba nie to samo polskie morze nad którym ja byłam, wyglądało tak: [emoji849][emoji49][emoji20]![]()
Trzymam w takim razie kciuki do czwartku bardzo mocno !!!! Bedzie dobrze![]()
A wiecie dziewczyny, że ja pewnie jako jedna z nielicznych nie robiłam bety [emoji1]
![]()
![]()
Ola_fasola
Moderatorka
Hum....a w jakiej miejscowości jesteś??? Jak wyplywalam z Gdyni to bylo niebo zaciągnięte, a na helu bylo juz blekitne
Wrocilismy tydzien temu, ale słońce widziałam moze przez pół dnia:/ byliśmy w Piaskach.
![74709jcg0i411sm0.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2F74709jcg0i411sm0.png&hash=8a0c97155cf87aae69a858df2e18aeae)
![3i49gu1r2xa60x11.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2F3i49gu1r2xa60x11.png&hash=a45dccb68ac9bfacffbcee10fb4fde38)
krainka01
Zaciekawiona BB
Proponuje je zbadać i badania określa czy były zdrowe czy nie ale spokojnie nie daj sie zwariować tylko coś około 15% kleszczy jest zarażonych boleriozaDziewczyny ratunku! W piątek byłam w lesie a dziś znalazłam 2 maleńkie kleszcze. Wczoraj przy kąpieli nie miałam nic a dziś rano bach 2 małe sk... Dzwoniłam do łodzkiego sanepidu a oni że mogę je zbadać tylko w Poznaniu![]()
Witaj w klubie jest wielkie prawdopodobieństwo ,że urodzimy tego samego dnia :-) Dziś właśnie dowiedziała się większość mojej rodzinki, mąż nie mógł się powstrzymać najchętniej ogłosił by nowinę całemu światu :-)Ja też od poniedziałku 8 tydzień![]()
Ja od 7 tygodnia biorę Pharmaton Matruelle ale lekarz powiedział, że mogę brać również inne dla kobiet w ciąży bo one różnią się jedynie ceną i firmą ;-) Mojej szfagierce również te tabletki polecił lekarz.Cześć marcóweczki :-)
Powiedzcie mi proszę jakie bierzecie witaminy teraz jak już wiecie o fasolkach, czy lekarz przepisał jakieś konkretne czy takie ogólnodostępne dla przyszłych mam?
reklama
nadia433
Ja biorę prenatal uno, juz którejś z dziewczyn pisałam, ze zawiera on miedzy innymi imbir i cos jeszcze, co łagodzi mdłości. Nie wiem czy to przypadek czy faktycznie dziala, ale odpukać wczoraj zaczelam 10 tydzień i mdlosci nie mam i nie miałam :-)