reklama
14 lipca byłam na badaniu i raczej nie widziała nic w macicy, za to w jajowodzie cos było. Kazała zrobić bete 1163 po 48 h 2213 wiec raczej wykluczyła pozamaciczną. Mam byc teraz w czwartek, powiedziała że już powinnam zobaczyć wszystko. Beta wskazywała na 5 tc więc teraz 6 z kawałeczkiem. Byle do czwartkuMonia a kiedy wizyta bo chyba przeoczyłam ? Trzymam kciuki zeby sie udało tym razem i zeby było serduszko . Który masz teraz tydzien ?
Co do kleszczy ja nie miałam nigdy ale tyle ile nam pies czasem przynosi ze spaceru to musiał by byc ciagle chory takze nie sadze żebyś zachorowała po jednym razie. Bedzie dobrze, nie ma co sie martwić na zapas !
My do lasu chodzimy bardzo często,do tej pory pecha miał tylko mąż. Dzików mamy od groma, mieszkamy przy samej puszczy, prawie na każdym wieczornym spacerze mozna spotkać dziki [emoji1] ja uwielbiam zwierzęta, niestety pare lat temu jak szlam na studia minęłam sie ze swoim powołaniem
My dalej nad wodą [emoji1][emoji1][emoji1]
Zmienię ale po dołączeniu dziewczyn bo inaczej grupa będzie nie do odnalezienia.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
kurcze to jak zminisz natajną już nie bedzie można dołączyć? ja dołoczę dopiero jak nikt nie będzie tego widział ze znajomych
Hej
Dziewczyny co mogę wziąć na infekcje? Po tej luteinie mi się chyba coś porobiło
zawsze można lactovaginal próbować, ale jeśli jest grzybica to sama nic nie zdziałasz i zostaje lekarz chyba...
Cześć dziewczyny my dzisiejszy dzien spędzamy tak [emoji274] pozdrowienia !!!
wow, pięknie!!
Hej
Ola, no ślicznie
Też bym pojechała gdzieś za granice. Ale teraz jak dwójka maluchów będzie to raczej się nie uda w najbliższym czasie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola, no ślicznie
Też bym pojechała gdzieś za granice. Ale teraz jak dwójka maluchów będzie to raczej się nie uda w najbliższym czasie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Carolajna32
Fanka BB :)
Ja nie nadrobię, ledwo żyję. Od 3 nad ranem skurcze, mega silne, potem tępy ból podbrzusza. O 8 sms "coś się źle czuję i nie przyjdę do pracy" więc musiałam się zebrać i z małym pod pachą jechać do pracy... do 19 prawie siedziałam. Brzuch dalej boli.
Na wakacje jedziemy za 2 tyg, Hiszpania, Majorka. Chcemy pokazać córce gdzie się urodziła i mieszkała.
Podróż wyzwanie ze względu na maluszka i ciążę ale jestem optymistycznie nastawiona.
Na wakacje jedziemy za 2 tyg, Hiszpania, Majorka. Chcemy pokazać córce gdzie się urodziła i mieszkała.
Podróż wyzwanie ze względu na maluszka i ciążę ale jestem optymistycznie nastawiona.
Ola_fasola
Moderatorka
Może to nie Bali, ale nasze polskie morze, z którego serdecznie Was pozdrawiam dziewczynki :-*
To chyba nie to samo polskie morze nad którym ja byłam, wyglądało tak: [emoji849][emoji49][emoji20]
14 lipca byłam na badaniu i raczej nie widziała nic w macicy, za to w jajowodzie cos było. Kazała zrobić bete 1163 po 48 h 2213 wiec raczej wykluczyła pozamaciczną. Mam byc teraz w czwartek, powiedziała że już powinnam zobaczyć wszystko. Beta wskazywała na 5 tc więc teraz 6 z kawałeczkiem. Byle do czwartku
Trzymam w takim razie kciuki do czwartku bardzo mocno !!!! Bedzie dobrze
A wiecie dziewczyny, że ja pewnie jako jedna z nielicznych nie robiłam bety [emoji1]
dzięki za kciuki :* ja musiałam betę trzasnąć bo podejrzewała pozamaciczną.To chyba nie to samo polskie morze nad którym ja byłam, wyglądało tak: [emoji849][emoji49][emoji20]
A wiecie dziewczyny, że ja pewnie jako jedna z nielicznych nie robiłam bety [emoji1]
Kamylcia
Fanka BB :)
Ola_fasola ja też nie robiłamTo chyba nie to samo polskie morze nad którym ja byłam, wyglądało tak: [emoji849][emoji49][emoji20]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
O a My 2 tyg temu wrocilismy z Majorka a do jakiej miejscowosci sie wybieracie?Ja nie nadrobię, ledwo żyję. Od 3 nad ranem skurcze, mega silne, potem tępy ból podbrzusza. O 8 sms "coś się źle czuję i nie przyjdę do pracy" więc musiałam się zebrać i z małym pod pachą jechać do pracy... do 19 prawie siedziałam. Brzuch dalej boli.