reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Monia a kiedy wizyta bo chyba przeoczyłam ? Trzymam kciuki zeby sie udało tym razem i zeby było serduszko . Który masz teraz tydzien ?

Co do kleszczy ja nie miałam nigdy ale tyle ile nam pies czasem przynosi ze spaceru to musiał by byc ciagle chory takze nie sadze żebyś zachorowała po jednym razie. Bedzie dobrze, nie ma co sie martwić na zapas !
My do lasu chodzimy bardzo często,do tej pory pecha miał tylko mąż. Dzików mamy od groma, mieszkamy przy samej puszczy, prawie na każdym wieczornym spacerze mozna spotkać dziki [emoji1] ja uwielbiam zwierzęta, niestety pare lat temu jak szlam na studia minęłam sie ze swoim powołaniem :(

My dalej nad wodą [emoji1][emoji1][emoji1]

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png
14 lipca byłam na badaniu i raczej nie widziała nic w macicy, za to w jajowodzie cos było. Kazała zrobić bete 1163 po 48 h 2213 wiec raczej wykluczyła pozamaciczną. Mam byc teraz w czwartek, powiedziała że już powinnam zobaczyć wszystko. Beta wskazywała na 5 tc więc teraz 6 :) z kawałeczkiem. Byle do czwartku

Cześć dziewczyny! Od piątku mnie nie było i widzę mam co nadrabiać, także zabieram się do czytania.

Ja mam już objawy, jest mi słabo, jestem bardzo zmeczona i mam mdłości. Dzisiaj jest cieżko, oby jutro bylo lepiej :)

Zmienię ale po dołączeniu dziewczyn bo inaczej grupa będzie nie do odnalezienia.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

kurcze to jak zminisz natajną już nie bedzie można dołączyć? ja dołoczę dopiero jak nikt nie będzie tego widział ze znajomych

Hej :-) :)

Dziewczyny co mogę wziąć na infekcje? Po tej luteinie mi się chyba coś porobiło :wściekła/y:

zawsze można lactovaginal próbować, ale jeśli jest grzybica to sama nic nie zdziałasz i zostaje lekarz chyba...

Cześć dziewczyny :) my dzisiejszy dzien spędzamy tak [emoji274] pozdrowienia !!!
1469351809-jt4jh1.jpeg

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png

wow, pięknie!!

Ja nie nadrobię, ledwo żyję. Od 3 nad ranem skurcze, mega silne, potem tępy ból podbrzusza. O 8 sms "coś się źle czuję i nie przyjdę do pracy" więc musiałam się zebrać i z małym pod pachą jechać do pracy... do 19 prawie siedziałam. Brzuch dalej boli.

Na wakacje jedziemy za 2 tyg, Hiszpania, Majorka. Chcemy pokazać córce gdzie się urodziła i mieszkała.
Podróż wyzwanie ze względu na maluszka i ciążę ale jestem optymistycznie nastawiona.

Może to nie Bali, ale nasze polskie morze, z którego serdecznie Was pozdrawiam dziewczynki :-*

To chyba nie to samo polskie morze nad którym ja byłam, wyglądało tak: [emoji849][emoji49][emoji20]
1469384849-3kpmn3.jpeg

14 lipca byłam na badaniu i raczej nie widziała nic w macicy, za to w jajowodzie cos było. Kazała zrobić bete 1163 po 48 h 2213 wiec raczej wykluczyła pozamaciczną. Mam byc teraz w czwartek, powiedziała że już powinnam zobaczyć wszystko. Beta wskazywała na 5 tc więc teraz 6 :) z kawałeczkiem. Byle do czwartku

Trzymam w takim razie kciuki do czwartku bardzo mocno !!!! Bedzie dobrze :)

A wiecie dziewczyny, że ja pewnie jako jedna z nielicznych nie robiłam bety [emoji1]

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png

To chyba nie to samo polskie morze nad którym ja byłam, wyglądało tak: [emoji849][emoji49][emoji20]
1469384849-3kpmn3.jpeg

A wiecie dziewczyny, że ja pewnie jako jedna z nielicznych nie robiłam bety [emoji1]

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png
dzięki za kciuki :* ja musiałam betę trzasnąć bo podejrzewała pozamaciczną.

1469384849-3kpmn3.jpeg

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png
Ola_fasola ja też nie robiłam :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie nadrobię, ledwo żyję. Od 3 nad ranem skurcze, mega silne, potem tępy ból podbrzusza. O 8 sms "coś się źle czuję i nie przyjdę do pracy" więc musiałam się zebrać i z małym pod pachą jechać do pracy... do 19 prawie siedziałam. Brzuch dalej boli.

Na wakacje jedziemy za 2 tyg, Hiszpania, Majorka. Chcemy pokazać córce gdzie się urodziła i mieszkała.
Podróż wyzwanie ze względu na maluszka i ciążę ale jestem optymistycznie nastawiona.

O a My 2 tyg temu wrocilismy z Majorka :) a do jakiej miejscowosci sie wybieracie?

Do góry