Leuksypida
Fanka BB :)
U nas ciężko z odpieluchowaniem. Zależy jaki humor ma córka. Raz majtki chce założyć 10 razy nie. Nie zakładam ich jej na siłę oby się bardziej nie zraziła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny! Sa tu jakieś młode mamusie? Sama mam dopiero 17 lat, na trzech rożnych testach 2 kreski według OM termin wychodzi mi na 16 marca, ale dzis sie wszystko okaże bo idę do giną
No to trochę mam z 2014 jest ciekawe jak nasze dzieci zareagują na rodzeństwo .
Mój mały teraz mówi ze chce ale do niedawna mówił ze nie o ze karim nie da zabawek !!! P.s jak u was nauka bez pampersa ? Bo my sie zabraliśmy za to 2 tyg temu . W dzień nie nosi ale na noc mu zakładam . Chociaż Kwietniowki w mojej grupie na noc nie zakładają od razu .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co do ciuszków to ja duzo bede miała po synku , ale muszę dokupić tych 50 rozmiar . Bo tego mi brakowało . Karim miał 3 kg jak sie urodził i w 56 sie topił . Wózek mam , łóżeczko mam , bujaczek mam . Wszystko jest
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom