reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

ja wcale na słodycze nie mam chęci, mogą leżeć obok i nic, no tylko na haribo mam chęć. Za to co tydzień grana jest pizza lub chińczyk,kfc, cokolwiek byle fast :)
A Wy już znacie płeć? Może już pisałas ale musiałam coś pominąć:) Bo ja mam tak jak Ty głupoty bym jadła a słodycze to tylko sporadycznie a kiedyś to bardzo dużo ich jadłam.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No teraz w ciąży to naturalnie trzeba sie leczyć :( ja na zatoki przed stosowałam napar z cebuli średnio to przyjemne,ale udraznialo... a teraz to pewnie sól morska, inhalacje i polecam krople do nosa z soli np. Himalajskiej kilka kropel mało przyjemne,ale skuteczne...
Hmmm to napar z cebuli nie jest naturalny?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

A Wy już znacie płeć? Może już pisałas ale musiałam coś pominąć:) Bo ja mam tak jak Ty głupoty bym jadła a słodycze to tylko sporadycznie a kiedyś to bardzo dużo ich jadłam.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
no ja tez kiedys dzień bez słodyczy dniem zmarnowanym, a teraz nic . Niestety płci nie znamy jeszcze :) a wy?

No to u ciebie przesady ciążowe ze slodycze na dziewczynke sprawdzone[emoji3]

f2w3d5qpt9bgndf7.png

hejka

katherinne naprawdę mocno trzymam kciuki, twoja lekarka musi być dobra skoro i w jednej i drugiej ciąży wykryla te nieprawidłowości

misia a ta wstążka to po to by ciebie nikt nie zauroczyl?

wstyd się przyznać ale ja jeszcze leżę w łóżku[emoji12] M wstał dzieci też już dawno po śniadaniu. Muszę też wstać bo głodna się robię[emoji4]
co do jedzenia to ja jem na przemian- jednego dnia mam wielką ochotę na fast food a innego mogę zjeść masę słodkiego. Wczoraj np 3 kawałki ciasta pod rząd, muszę z tym skończyć bo już zgaga zaczyna mnie męczyć od słodkiego.

reklama
Do góry