reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Właśnie czułam jak się dzidzia przesuwa. Zawolalam Miska a ze on ręką nie mógł wyczuć to mu powiedziałam żeby posłuchał. Mówi że słyszał takie delikatne chlupotanie jak wody w akwarium! [emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji173] uczucie piękne[emoji4]

a ja mam pół ciasta do zjedzenia bo M nie lubi kokosa a w ananasowcu są wiórki i wszystko dla mnie więc też dupa urośnie....[emoji1][emoji1]

reklama
niby mówiła że tam coś widać ale ja nie widziałam i pewna nie była, za 1.5 tyg mam znów usg to się upewnie
a no to jak nie była pewna to wszystko jeszcze może być :D

co do przesądów to u mnie w domu jest chyba tylko jeden, że jak kobieta w ciąży to nie może dziecka do chrztu podawać... ja w to nie wierzę i nawet nie chce mi się dyskutować w tym temacie :p

Na youtube ktos niby wrzucał ze plac od uroku?[emoji23]

Mi mama rafaello dala[emoji7]

Moja kolezanka teraz nie trzymala siostry dziecka bo w ciazy byla,bo siorka 2 miesiace prawie przed nia porod miala a u nich dziecko sie chrzci takie malusie zawsze jaknajszybciej i mialo niecaly miesiac chyba.

f2w3d5qp4z8mjw90.png

W pon mam wizytę u mojej lekarki prowadzącej. Gdyby nie ona to o wadzie nereczki u starszego syna bym nic nie wiedziała, wykryła ją dosłownie na 2 dni przed porodem.

Jeszcze się martwię, bo widzę, że obwód brzuszka mój synek ma w górnej granicy normy. Może ja mam cukrzycę i o tym nie wiem...

W pon mam wizytę u mojej lekarki prowadzącej. Gdyby nie ona to o wadzie nereczki u starszego syna bym nic nie wiedziała, wykryła ją dosłownie na 2 dni przed porodem.

Jeszcze się martwię, bo widzę, że obwód brzuszka mój synek ma w górnej granicy normy. Może ja mam cukrzycę i o tym nie wiem...
Naprawdę nam nadzieję, ze się wszystko pouklada! Wiem że łatwo jest powiedzieć nie martw się, ale jest to w takiej sytuacji chyba niewykonalne. Mimo wszystko życzę Ci żebyś potrafiła się nie zamartwiac bo jest to dodatkowy stres, który nie jest teraz potrzebny! Życzę Ci żebyś miała ogromne wsparcie od najbliższych i aby się wszystko szczęśliwie potoczyło! Przytulam mocno!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tu sie slodyczy wystrzegam od dwoch dni i nie jem wieczorem a tu tesciowa sprezentowala nam karton batonow snikersy ,marsy, kit kat. Maz zrobil pizze a ja leze i mnie skreca ha ha
ja wcale na słodycze nie mam chęci, mogą leżeć obok i nic, no tylko na haribo mam chęć. Za to co tydzień grana jest pizza lub chińczyk,kfc, cokolwiek byle fast :)

Katherinne trzymam kciuki, może warto zbadać cukier skoro masz wątpliwości,ze to może to...

Ja miałam ciężka noc znowu... wieczorem zaczął mnie rwać prawy bark do 3 rzucałam sie po łóżku :( nie wiem czy mnie przewiało czy co... jak nie urok to sraczka normalnie...

reklama
Do góry