reklama
A'gusia
Fanka BB :)
kunalesna
Postanowilam zadbac o diete bo jednak 2kg w miesiac to wedlug mnie za duzo. Niby mam dopiero 4 kg wiecej na wadze no ale wole sie pilnowac. A apetyt to mam niestety i to na wszystko a slodycze to juz gwozdz do tego wszystkiegoojaaa podziel się <3
ja od tygodnia mało słodyczy, jakoś nie mam ochoty chyba przez te bóle brzucha i zgagi po nich
kunalesna
Chroni przed urokami niby. Jak ma sie ta wstazke to dziecka nikt nie ociotuje czy cos
A'gusia
Naprawdę pierwsze słyszę! [emoji5]Chroni przed urokami niby. Jak ma sie ta wstazke to dziecka nikt nie ociotuje czy cos
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam na połówkowym. Łożysko się podniosło, jest 2 cm od ujścia. Mały ma chorą nereczkę Miedniczka ponad dwukrotnie powiększona, lekarz każe to bardzo obserwować a jeśli z drugą też coś się będzie działo to trzeba będzie już w ciążyinterweniować chirurgicznie...
Trzymam kciuki by już nic się nie działo z nereczkami. Tulam mocno. Kiedy teraz masz wizytę?
A'gusia
Właśnie czułam jak się dzidzia przesuwa. Zawolalam Miska a ze on ręką nie mógł wyczuć to mu powiedziałam żeby posłuchał. Mówi że słyszał takie delikatne chlupotanie jak wody w akwarium! [emoji1][emoji1][emoji1]
ja teraz w miesiąc 1,5 kg , ale czułam że przytyje, bo metabolizm się zatrzymałPostanowilam zadbac o diete bo jednak 2kg w miesiac to wedlug mnie za duzo. Niby mam dopiero 4 kg wiecej na wadze no ale wole sie pilnowac. A apetyt to mam niestety i to na wszystko a slodycze to juz gwozdz do tego wszystkiego
teraz też zmienił dietę, mniejsze porcje, a częściej, bo za każdym razem czułam że po korek jestem najedzona i średnio miłe uczucie to było :/
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
niby mówiła że tam coś widać ale ja nie widziałam i pewna nie była, za 1.5 tyg mam znów usg to się upewniea u Was chłopczyk jeszcze nie jest pewny?
te wstazeczki to od bratowej M słyszałam i mi się naprawdę śmiać chciało jak mi mówiła żebym sobie na YouTube sprawdziła filmiki jak dziecko płacze bo urok rzucony itp serio nie wiem czemu mam w takie coś wierzyć