reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
ojaaa podziel się <3

ja od tygodnia mało słodyczy, jakoś nie mam ochoty chyba przez te bóle brzucha i zgagi po nich :)
Postanowilam zadbac o diete bo jednak 2kg w miesiac to wedlug mnie za duzo. Niby mam dopiero 4 kg wiecej na wadze no ale wole sie pilnowac. A apetyt to mam niestety :( i to na wszystko a slodycze to juz gwozdz do tego wszystkiego

Byłam na połówkowym. Łożysko się podniosło, jest 2 cm od ujścia. Mały ma chorą nereczkę:( Miedniczka ponad dwukrotnie powiększona, lekarz każe to bardzo obserwować a jeśli z drugą też coś się będzie działo to trzeba będzie już w ciążyinterweniować chirurgicznie...

Trzymam kciuki by już nic się nie działo z nereczkami. Tulam mocno. Kiedy teraz masz wizytę?

Właśnie czułam jak się dzidzia przesuwa. Zawolalam Miska a ze on ręką nie mógł wyczuć to mu powiedziałam żeby posłuchał. Mówi że słyszał takie delikatne chlupotanie jak wody w akwarium! [emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Postanowilam zadbac o diete bo jednak 2kg w miesiac to wedlug mnie za duzo. Niby mam dopiero 4 kg wiecej na wadze no ale wole sie pilnowac. A apetyt to mam niestety :( i to na wszystko a slodycze to juz gwozdz do tego wszystkiego
ja teraz w miesiąc 1,5 kg , ale czułam że przytyje, bo metabolizm się zatrzymał
teraz też zmienił dietę, mniejsze porcje, a częściej, bo za każdym razem czułam że po korek jestem najedzona i średnio miłe uczucie to było :/

reklama
a u Was chłopczyk jeszcze nie jest pewny? :)
niby mówiła że tam coś widać ale ja nie widziałam i pewna nie była, za 1.5 tyg mam znów usg to się upewnie

te wstazeczki to od bratowej M słyszałam i mi się naprawdę śmiać chciało jak mi mówiła żebym sobie na YouTube sprawdziła filmiki jak dziecko płacze bo urok rzucony itp serio nie wiem czemu mam w takie coś wierzyć

Do góry