reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

o 9.30 masz problem z wyjściem?:) heloł ja o 7.00 wychodze i co mam powiedzieć?:D

To by byla dla mnie masakra! Zawsze bylam nocnym markiem a i prace mam od dawna 10-19/20 czasem i dłużej jak trzeba więc się mój organizm do tego przyzwyczaił. Ale o ile jeszcze niedawno wstawalam z mężem ok 5:30-5:45 to teraz ledwo oko otwieram! Nawet dla mnie jest to straszne ze się tak "rozleniwilam"!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi doktor o czkawce powiedział w piątek to byl 20tc i 5 dni i dziwiłam sie ze w ten sam wieczor, po północy poczulam te czkawke! :D wczesniej ją tylko widziałam na usg.

Dzis 4h leżałam bo mała umiejscowiła sie chyba w CAŁOŚCI po prawej i cos mi tam uciskała i bolało. Wstałam jak przesunęła sie pod pepek :)
Oooo tak wyglądał mój brzuch jak na niego patrzyłam:
received_1233111110079641.jpeg

Załączniki

• received_1233111110079641.jpeg
    received_1233111110079641.jpeg
    135,3 KB · Wyświetleń: 255
Ostatnia edycja:
Mi sie wybrzusza dosc czesto kilka razy dziennie ale tak mocno to rzadko. Może dlatego ta macica mi sie tak stawiała bo mała nieźle w środku grandzi ;) A zobaczysz jakie to dziwne uczucie bo najpierw czujesz że coś rozpiera potem patrzysz i tam góry i doliny na brzuchu hehe :D ale to zabawne mnie rozśmiesza chyba że coś uciska ale to też rzadko :)

A w ogóle to moja mała najczesciej jest po prawej a jak chce spac na lewym boku to cos nie pasuje, boli, macica twardnieje i musze znow spac na plecach...

Ja wychodziłam po 6 lekko nie było :)
Cieszę sie,ze teraz mogę byc wyspana :)

Mi nigdy w Semilacu woda sie nie zebrała...
Ja przed zwolnieniem wstawalam o 4:30 a do pracy wychodzilam 5:40 :D ale dla mnie to najlepsza zmiana bo wracalam o 14 do domu i pol dnia dla siebie i rodziny :)
Mi doktor o czkawce powiedział w piątek to byl 20tc i 5 dni i dziwiłam sie ze w ten sam wieczor, po północy poczulam te czkawke! :D wczesniej ją tylko widziałam na usg.

Dzis 4h leżałam bo mała umiejscowiła sie chyba w CAŁOŚCI po prawej i cos mi tam uciskała i bolało. Wstałam jak przesunęła sie pod pepek :)
Oooo tak wyglądał mój brzuch jak na niego patrzyłam:
Zobacz załącznik 780196
o matko ale wypiela pupcie :D :D moje raz sie tak wybrzuszylo, rano lezalam w lozku i czulam ze mnie rozpiera po jednej stronie, podnioslam koldre i podobny widok zastalam :D

koncze robic ciasto, tylko beza na wierzch jakas taka miekka mi wyszla, nie wiem czy tak ma byc bo nigdy nie robilam, na szczescie z blaszki mi spokojnie zeszlo i sie nie rozwalilo :)

Ja tez lubie godziny mojej pracy 7-15 w domu 15:30 można obiad zrobic,z psem wyjść i jeszcze tyle dnia :) najgorzej zima wstawać,jak tak ciemno i auto trzeba odśnieżyć,wiec pobudka zawsze 15 minut szybciej :)

Jakie ciasto robiłaś?

Ja poczułam dzisiaj dwa kopniaki trzymałam rękę pod pępkiem,bo czułam karuzele w brzuchu. I nagle dwa małe kopniaczki :D oszalałam <3

reklama
Do góry