reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

o 9.30 masz problem z wyjściem?:) heloł ja o 7.00 wychodze i co mam powiedzieć?:D

To by byla dla mnie masakra! Zawsze bylam nocnym markiem a i prace mam od dawna 10-19/20 czasem i dłużej jak trzeba więc się mój organizm do tego przyzwyczaił. Ale o ile jeszcze niedawno wstawalam z mężem ok 5:30-5:45 to teraz ledwo oko otwieram! Nawet dla mnie jest to straszne ze się tak "rozleniwilam"!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi doktor o czkawce powiedział w piątek to byl 20tc i 5 dni i dziwiłam sie ze w ten sam wieczor, po północy poczulam te czkawke! :D wczesniej ją tylko widziałam na usg.

Dzis 4h leżałam bo mała umiejscowiła sie chyba w CAŁOŚCI po prawej i cos mi tam uciskała i bolało. Wstałam jak przesunęła sie pod pepek :)
Oooo tak wyglądał mój brzuch jak na niego patrzyłam:
received_1233111110079641.jpeg

Załączniki

• received_1233111110079641.jpeg
    received_1233111110079641.jpeg
    135,3 KB · Wyświetleń: 251
Ostatnia edycja:
Mi sie wybrzusza dosc czesto kilka razy dziennie ale tak mocno to rzadko. Może dlatego ta macica mi sie tak stawiała bo mała nieźle w środku grandzi ;) A zobaczysz jakie to dziwne uczucie bo najpierw czujesz że coś rozpiera potem patrzysz i tam góry i doliny na brzuchu hehe :D ale to zabawne mnie rozśmiesza chyba że coś uciska ale to też rzadko :)

A w ogóle to moja mała najczesciej jest po prawej a jak chce spac na lewym boku to cos nie pasuje, boli, macica twardnieje i musze znow spac na plecach...

Ja wychodziłam po 6 lekko nie było :)
Cieszę sie,ze teraz mogę byc wyspana :)

Mi nigdy w Semilacu woda sie nie zebrała...
Ja przed zwolnieniem wstawalam o 4:30 a do pracy wychodzilam 5:40 :D ale dla mnie to najlepsza zmiana bo wracalam o 14 do domu i pol dnia dla siebie i rodziny :)
Mi doktor o czkawce powiedział w piątek to byl 20tc i 5 dni i dziwiłam sie ze w ten sam wieczor, po północy poczulam te czkawke! :D wczesniej ją tylko widziałam na usg.

Dzis 4h leżałam bo mała umiejscowiła sie chyba w CAŁOŚCI po prawej i cos mi tam uciskała i bolało. Wstałam jak przesunęła sie pod pepek :)
Oooo tak wyglądał mój brzuch jak na niego patrzyłam:
Zobacz załącznik 780196
o matko ale wypiela pupcie :D :D moje raz sie tak wybrzuszylo, rano lezalam w lozku i czulam ze mnie rozpiera po jednej stronie, podnioslam koldre i podobny widok zastalam :D

koncze robic ciasto, tylko beza na wierzch jakas taka miekka mi wyszla, nie wiem czy tak ma byc bo nigdy nie robilam, na szczescie z blaszki mi spokojnie zeszlo i sie nie rozwalilo :)

Ja tez lubie godziny mojej pracy 7-15 w domu 15:30 można obiad zrobic,z psem wyjść i jeszcze tyle dnia :) najgorzej zima wstawać,jak tak ciemno i auto trzeba odśnieżyć,wiec pobudka zawsze 15 minut szybciej :)

Jakie ciasto robiłaś?

Ja poczułam dzisiaj dwa kopniaki trzymałam rękę pod pępkiem,bo czułam karuzele w brzuchu. I nagle dwa małe kopniaczki :D oszalałam <3

reklama
Do góry