reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja myślałam że te rewelacje nas czekają dopiero w nowym roku. A tu już -zadyszka. -zgaga..... Ehhh co to będzie [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Wyobraz sobie ze czyt w necie ze w drugiej ciazy zgaga tak nie dokucza. W moim przypadku pudlo ! Pali jak cholera i mleko nie pomaga. Przy synu pod koniec spalam na pol siedzaco bo lezac jedzenie podjezdzalo mi do gory i nie dosc ze palilo to myslalam ze przez sen sie tym udusze

reklama
U mnie zależy jaki dzień, raz jest lepiej raz gorzej. Ale ostatnio i w górach byłam, nie super wysokich ale dawałam radę. Przed ciąża na rowerze jeździłam po górach wciąż bym miała ochotę, ale musi to poczekać.

Joga jak dla mnie trochu z nuda sie kojarzy.
Basen jeszcze jest polecany jak któraś lubi.

Wyobraz sobie ze czyt w necie ze w drugiej ciazy zgaga tak nie dokucza. W moim przypadku pudlo ! Pali jak cholera i mleko nie pomaga. Przy synu pod koniec spalam na pol siedzaco bo lezac jedzenie podjezdzalo mi do gory i nie dosc ze palilo to myslalam ze przez sen sie tym udusze
[emoji29] straszne

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ewciik co do jogi to zalezy jaka wersja. Niektóre pozycje są trudne, inne wymagają sporo siły. Ja wcześniej traktowałam ją jako dobre uzupełnienie treningu siłowego - rozciągające i zwiększające ruchomość stawów i zakres ruchów.

Na pewno basen znacznie bardziej nudny niż jakikolwiek trening ;) Choć pływać lubię, to 20 basenów mnie nudzi. Pewnie z słuchawkami byłoby lepiej ;)

reklama
A ja staram sie cwiczyc no i spacery...a przed ciaza bieganie, trampoliny [emoji7] treningi wytrzymalosciowe...
choc musze sie przyznac przez ostatnie 1,5miesiaca bylam zmuszona na wchodzenie po schodach, gdyz mielismy wymiane windy i wchodzilam na 6 pietro ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Do góry