reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A w którym planujesz rodzić szpitalu jak jesteś z Łodzi bo poszukuje właśnie opini na temat tamtejszych szpitali... choć do Łodzi mam ok. 80-90 km to rozważam tam swój poród

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Prawdopodobnie w ProFamilii (prywatnie). Chyba, że pojawią się do cc wskazania to rozważam Matkę Polkę (ICZMP)

Ja tez przed ta joga tak ze strachu bo z moim rozciąganiem to jest masakra wiec nie zaczynam w ciąży bo cała sie połamie :)

To akurat bardzo słusznie ;)

Wyobraz sobie ze czyt w necie ze w drugiej ciazy zgaga tak nie dokucza. W moim przypadku pudlo ! Pali jak cholera i mleko nie pomaga. Przy synu pod koniec spalam na pol siedzaco bo lezac jedzenie podjezdzalo mi do gory i nie dosc ze palilo to myslalam ze przez sen sie tym udusze
Dziewczyny spróbujcie musztardę na zgagę, już od kilku koleżanek słyszałam że nic niepomagalo oprócz musztardy.

U mnie zależy jaki dzień, raz jest lepiej raz gorzej. Ale ostatnio i w górach byłam, nie super wysokich ale dawałam radę. Przed ciąża na rowerze jeździłam po górach wciąż bym miała ochotę, ale musi to poczekać.

Joga jak dla mnie trochu z nuda sie kojarzy.
Basen jeszcze jest polecany jak któraś lubi.
Ja mam chęć na basen ale przy problemach z pęcherzem boję się ze znów coś złapie.

Jej a ja dreptam na 4 i juz kiepsko,tzn no zdeka zadycha itd a jak brzuch urosnie to chyba bede 30 min lazla do domu...
Ja to mialam problem ze sprzataniem lazienki dzisiaj bo niedobrze mi sie robilo i slabo hehe...
Ja na zwolnieniu jestem od 6+5 bo kazal to powzlam. Mam gdzies komentarze ludzi. Ważniejsza jest dla mnie ciąża a nie ich gadanie.

Mialam na ten basen lazic z tesciem to kurde co chwile jakies globulko dostaje i dupa..

f2w3d5qp4g3t7787.png

reklama
Do góry