reklama
JegoBaba
Fanka BB :)
ja przed ciążą chodziłam na rurkę, w maju miałam strasznie dużo pracy i na chwilę przestałam, miałam wrócić po wakacjach a tu niunia w brzuszku
kama8-)
Zaangażowana w BB
A w którym planujesz rodzić szpitalu jak jesteś z Łodzi bo poszukuje właśnie opini na temat tamtejszych szpitali... choć do Łodzi mam ok. 80-90 km to rozważam tam swój poródJegoBaba Łódź także kawałek od Ciebie
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
A w którym planujesz rodzić szpitalu jak jesteś z Łodzi bo poszukuje właśnie opini na temat tamtejszych szpitali... choć do Łodzi mam ok. 80-90 km to rozważam tam swój poród
Prawdopodobnie w ProFamilii (prywatnie). Chyba, że pojawią się do cc wskazania to rozważam Matkę Polkę (ICZMP)
Ja tez przed ta joga tak ze strachu bo z moim rozciąganiem to jest masakra wiec nie zaczynam w ciąży bo cała sie połamie
To akurat bardzo słusznie
JegoBaba
i ile w ldz poród w prywatnej klinice ??Prawdopodobnie w ProFamilii (prywatnie). Chyba, że pojawią się do cc wskazania to rozważam Matkę Polkę (ICZMP)
To akurat bardzo słusznie
kama8-)
Zaangażowana w BB
Prawdopodobnie w ProFamilii (prywatnie). Chyba, że pojawią się do cc wskazania to rozważam Matkę Polkę (ICZMP)
A nie wiesz jak z opiniami o Madurowiczu? Tez zastanawialam się nad ICZMP
czarrownica
Dziewczyny spróbujcie musztardę na zgagę, już od kilku koleżanek słyszałam że nic niepomagalo oprócz musztardy.Wyobraz sobie ze czyt w necie ze w drugiej ciazy zgaga tak nie dokucza. W moim przypadku pudlo ! Pali jak cholera i mleko nie pomaga. Przy synu pod koniec spalam na pol siedzaco bo lezac jedzenie podjezdzalo mi do gory i nie dosc ze palilo to myslalam ze przez sen sie tym udusze
czarrownica
Ja mam chęć na basen ale przy problemach z pęcherzem boję się ze znów coś złapie.U mnie zależy jaki dzień, raz jest lepiej raz gorzej. Ale ostatnio i w górach byłam, nie super wysokich ale dawałam radę. Przed ciąża na rowerze jeździłam po górach wciąż bym miała ochotę, ale musi to poczekać.
Joga jak dla mnie trochu z nuda sie kojarzy.
Basen jeszcze jest polecany jak któraś lubi.
mama_NS
Jej a ja dreptam na 4 i juz kiepsko,tzn no zdeka zadycha itd a jak brzuch urosnie to chyba bede 30 min lazla do domu...
Ja to mialam problem ze sprzataniem lazienki dzisiaj bo niedobrze mi sie robilo i slabo hehe...
Ja na zwolnieniu jestem od 6+5 bo kazal to powzlam. Mam gdzies komentarze ludzi. Ważniejsza jest dla mnie ciąża a nie ich gadanie.
Mialam na ten basen lazic z tesciem to kurde co chwile jakies globulko dostaje i dupa..
Ja to mialam problem ze sprzataniem lazienki dzisiaj bo niedobrze mi sie robilo i slabo hehe...
Ja na zwolnieniu jestem od 6+5 bo kazal to powzlam. Mam gdzies komentarze ludzi. Ważniejsza jest dla mnie ciąża a nie ich gadanie.
Mialam na ten basen lazic z tesciem to kurde co chwile jakies globulko dostaje i dupa..
reklama