reklama
kunalesna
Fanka BB :)
Nie martw sie czuje sie podobnie. Po schodach ciezko bo mam zadyszke i serce malo mi z piersi nie wyskoczy. Z boku na bok jak sie przewracam to stekam jak stara baba. Do tego zgaga i kosmiczny bol brodawek ale staram sie nie okazywac ze mi ciezko bo od wszystkich procz meza uslysze " nie rozczulaj sie" wiec od marudzenia mam was ha haMi wystarczy, że ktoś powie, że może w ciąży chodzić non stop i się świetnie czuje to zazdroszczę. U mnie dobrych dni było tak mało, że na palcach u ręki można zliczyć
wszystkozajete
Moderatorka
wlodara ja przed ciążą crossfit, wspinaczka, a teraz tak jak u Ciebie 5km z psem i to max Wczoraj na jodze byłam i było ok, ale to typowo statyczne jednak. A zaraz jadę obadać fitness dla ciężarówek, ale obawiam się, że będzie nudno Ale ogólnie nie mogę narzekać bo czuje się ok, mdłości nie miałam prawie wcale.
kunalesna
Ostatnio mialam 2 na plusie ale minal juz miesiac a brzuch wystrzelil do przodu wiec obawiam sie ile kg wskoczylo chociaz ze wzgledu na brzuszekja jestem jeszcze na -1kg od początku ciąży, ale fakt męczę się bardzo, wejście po schodach na piętro, a ja łapię zadyszkę.
JegoBaba
ja mam o tyle fajnie, że w pracy jak mój Kiero widzi, że źle się czuję to mnie do domu wygania. Ja nie chcę nadużywać więc tylko w skrajnych przypadkach wychodzę, ale zdecydowanie cieszę się, że tak do tego podchodzi.
I jak słyszę, że ktoś mówi, że ciąża to nie choroba to mnie krew zalewa.
Dzoaśka
Ja myślałam że te rewelacje nas czekają dopiero w nowym roku. A tu już -zadyszka. -zgaga..... Ehhh co to będzie [emoji33] [emoji33] [emoji33]Nie martw sie czuje sie podobnie. Po schodach ciezko bo mam zadyszke i serce malo mi z piersi nie wyskoczy. Z boku na bok jak sie przewracam to stekam jak stara baba. Do tego zgaga i kosmiczny bol brodawek ale staram sie nie okazywac ze mi ciezko bo od wszystkich procz meza uslysze " nie rozczulaj sie" wiec od marudzenia mam was ha ha
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Dzoaśka
A jutro siostra przyjeżdza, i sru na miasto a ja mam mało energi [emoji20]Ja myślałam że te rewelacje nas czekają dopiero w nowym roku. A tu już -zadyszka. -zgaga..... Ehhh co to będzie [emoji33] [emoji33] [emoji33]
JegoBaba
a skąd Ty jesteś? Bo ja szukam właśnie jogi i nic nie mogę znaleźć.wlodara ja przed ciążą crossfit, wspinaczka, a teraz tak jak u Ciebie 5km z psem i to max Wczoraj na jodze byłam i było ok, ale to typowo statyczne jednak. A zaraz jadę obadać fitness dla ciężarówek, ale obawiam się, że będzie nudno Ale ogólnie nie mogę narzekać bo czuje się ok, mdłości nie miałam prawie wcale.
kunalesna
Teoretycznie nie choroba ale stan wyjatkowy i do niczego nie da sie go porownac. Jedne dobrze sie czuja inne zle ja juz od 9 tyg nie pracuje bo tak kazal mi gin i mam w tylku komentarze typu " ledwo zaszla i na zwolnieniu" . Ludzie sa zlosliwi i zawsze beda wtracac swoje 3 grosze o tym ze w ciazy mozna wszystkoja mam o tyle fajnie, że w pracy jak mój Kiero widzi, że źle się czuję to mnie do domu wygania. Ja nie chcę nadużywać więc tylko w skrajnych przypadkach wychodzę, ale zdecydowanie cieszę się, że tak do tego podchodzi.
Kierownik naprawde super
reklama
JegoBaba
na szczęście z większością ludzi z pracy co rozmawiam, a już głównie z mężczyznami to mi mówią żebym nie szalała i nie chojraczyła tylko na zwolnienie szła.....Teoretycznie nie choroba ale stan wyjatkowy i do niczego nie da sie go porownac. Jedne dobrze sie czuja inne zle ja juz od 9 tyg nie pracuje bo tak kazal mi gin i mam w tylku komentarze typu " ledwo zaszla i na zwolnieniu" . Ludzie sa zlosliwi i zawsze beda wtracac swoje 3 grosze o tym ze w ciazy mozna wszystko
Kierownik naprawde super