reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Matko cos mi w szyi strzelilo i jestem sztywna :( ukladalam wlosy i zarzucilam glowa do tylu .. boli jak cholera. Posmarowalam to niewielka iloscia masci bengay ale dalej boli :(

reklama
Mi wystarczy, że ktoś powie, że może w ciąży chodzić non stop i się świetnie czuje to zazdroszczę. U mnie dobrych dni było tak mało, że na palcach u ręki można zliczyć :(
Nie martw sie czuje sie podobnie. Po schodach ciezko bo mam zadyszke i serce malo mi z piersi nie wyskoczy. Z boku na bok jak sie przewracam to stekam jak stara baba. Do tego zgaga i kosmiczny bol brodawek:) ale staram sie nie okazywac ze mi ciezko bo od wszystkich procz meza uslysze " nie rozczulaj sie" wiec od marudzenia mam was ha ha

wlodara ja przed ciążą crossfit, wspinaczka, a teraz tak jak u Ciebie 5km z psem i to max ;) Wczoraj na jodze byłam i było ok, ale to typowo statyczne jednak. A zaraz jadę obadać fitness dla ciężarówek, ale obawiam się, że będzie nudno ;) Ale ogólnie nie mogę narzekać bo czuje się ok, mdłości nie miałam prawie wcale.

Nie martw sie czuje sie podobnie. Po schodach ciezko bo mam zadyszke i serce malo mi z piersi nie wyskoczy. Z boku na bok jak sie przewracam to stekam jak stara baba. Do tego zgaga i kosmiczny bol brodawek:) ale staram sie nie okazywac ze mi ciezko bo od wszystkich procz meza uslysze " nie rozczulaj sie" wiec od marudzenia mam was ha ha
Ja myślałam że te rewelacje nas czekają dopiero w nowym roku. A tu już -zadyszka. -zgaga..... Ehhh co to będzie [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myślałam że te rewelacje nas czekają dopiero w nowym roku. A tu już -zadyszka. -zgaga..... Ehhh co to będzie [emoji33] [emoji33] [emoji33]

A jutro siostra przyjeżdza, i sru na miasto a ja mam mało energi [emoji20]

wlodara ja przed ciążą crossfit, wspinaczka, a teraz tak jak u Ciebie 5km z psem i to max ;) Wczoraj na jodze byłam i było ok, ale to typowo statyczne jednak. A zaraz jadę obadać fitness dla ciężarówek, ale obawiam się, że będzie nudno ;) Ale ogólnie nie mogę narzekać bo czuje się ok, mdłości nie miałam prawie wcale.
a skąd Ty jesteś? Bo ja szukam właśnie jogi i nic nie mogę znaleźć.

ja mam o tyle fajnie, że w pracy jak mój Kiero widzi, że źle się czuję to mnie do domu wygania. Ja nie chcę nadużywać więc tylko w skrajnych przypadkach wychodzę, ale zdecydowanie cieszę się, że tak do tego podchodzi.
I jak słyszę, że ktoś mówi, że ciąża to nie choroba to mnie krew zalewa.
Teoretycznie nie choroba ale stan wyjatkowy i do niczego nie da sie go porownac. Jedne dobrze sie czuja inne zle ja juz od 9 tyg nie pracuje bo tak kazal mi gin i mam w tylku komentarze typu " ledwo zaszla i na zwolnieniu" . Ludzie sa zlosliwi i zawsze beda wtracac swoje 3 grosze o tym ze w ciazy mozna wszystko :)

Kierownik naprawde super :)

reklama
Teoretycznie nie choroba ale stan wyjatkowy i do niczego nie da sie go porownac. Jedne dobrze sie czuja inne zle ja juz od 9 tyg nie pracuje bo tak kazal mi gin i mam w tylku komentarze typu " ledwo zaszla i na zwolnieniu" . Ludzie sa zlosliwi i zawsze beda wtracac swoje 3 grosze o tym ze w ciazy mozna wszystko :)

Kierownik naprawde super :)
na szczęście z większością ludzi z pracy co rozmawiam, a już głównie z mężczyznami to mi mówią żebym nie szalała i nie chojraczyła tylko na zwolnienie szła.....

Do góry