reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Matko cos mi w szyi strzelilo i jestem sztywna :( ukladalam wlosy i zarzucilam glowa do tylu .. boli jak cholera. Posmarowalam to niewielka iloscia masci bengay ale dalej boli :(

reklama
Mi wystarczy, że ktoś powie, że może w ciąży chodzić non stop i się świetnie czuje to zazdroszczę. U mnie dobrych dni było tak mało, że na palcach u ręki można zliczyć :(
Nie martw sie czuje sie podobnie. Po schodach ciezko bo mam zadyszke i serce malo mi z piersi nie wyskoczy. Z boku na bok jak sie przewracam to stekam jak stara baba. Do tego zgaga i kosmiczny bol brodawek:) ale staram sie nie okazywac ze mi ciezko bo od wszystkich procz meza uslysze " nie rozczulaj sie" wiec od marudzenia mam was ha ha

wlodara ja przed ciążą crossfit, wspinaczka, a teraz tak jak u Ciebie 5km z psem i to max ;) Wczoraj na jodze byłam i było ok, ale to typowo statyczne jednak. A zaraz jadę obadać fitness dla ciężarówek, ale obawiam się, że będzie nudno ;) Ale ogólnie nie mogę narzekać bo czuje się ok, mdłości nie miałam prawie wcale.

Nie martw sie czuje sie podobnie. Po schodach ciezko bo mam zadyszke i serce malo mi z piersi nie wyskoczy. Z boku na bok jak sie przewracam to stekam jak stara baba. Do tego zgaga i kosmiczny bol brodawek:) ale staram sie nie okazywac ze mi ciezko bo od wszystkich procz meza uslysze " nie rozczulaj sie" wiec od marudzenia mam was ha ha
Ja myślałam że te rewelacje nas czekają dopiero w nowym roku. A tu już -zadyszka. -zgaga..... Ehhh co to będzie [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myślałam że te rewelacje nas czekają dopiero w nowym roku. A tu już -zadyszka. -zgaga..... Ehhh co to będzie [emoji33] [emoji33] [emoji33]

A jutro siostra przyjeżdza, i sru na miasto a ja mam mało energi [emoji20]

wlodara ja przed ciążą crossfit, wspinaczka, a teraz tak jak u Ciebie 5km z psem i to max ;) Wczoraj na jodze byłam i było ok, ale to typowo statyczne jednak. A zaraz jadę obadać fitness dla ciężarówek, ale obawiam się, że będzie nudno ;) Ale ogólnie nie mogę narzekać bo czuje się ok, mdłości nie miałam prawie wcale.
a skąd Ty jesteś? Bo ja szukam właśnie jogi i nic nie mogę znaleźć.

ja mam o tyle fajnie, że w pracy jak mój Kiero widzi, że źle się czuję to mnie do domu wygania. Ja nie chcę nadużywać więc tylko w skrajnych przypadkach wychodzę, ale zdecydowanie cieszę się, że tak do tego podchodzi.
I jak słyszę, że ktoś mówi, że ciąża to nie choroba to mnie krew zalewa.
Teoretycznie nie choroba ale stan wyjatkowy i do niczego nie da sie go porownac. Jedne dobrze sie czuja inne zle ja juz od 9 tyg nie pracuje bo tak kazal mi gin i mam w tylku komentarze typu " ledwo zaszla i na zwolnieniu" . Ludzie sa zlosliwi i zawsze beda wtracac swoje 3 grosze o tym ze w ciazy mozna wszystko :)

Kierownik naprawde super :)

reklama
Teoretycznie nie choroba ale stan wyjatkowy i do niczego nie da sie go porownac. Jedne dobrze sie czuja inne zle ja juz od 9 tyg nie pracuje bo tak kazal mi gin i mam w tylku komentarze typu " ledwo zaszla i na zwolnieniu" . Ludzie sa zlosliwi i zawsze beda wtracac swoje 3 grosze o tym ze w ciazy mozna wszystko :)

Kierownik naprawde super :)
na szczęście z większością ludzi z pracy co rozmawiam, a już głównie z mężczyznami to mi mówią żebym nie szalała i nie chojraczyła tylko na zwolnienie szła.....

Do góry