reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja przed ciąża sama robiłam hybrydy i miałam sporo klientek. Ale ja tylko na schellacach robiłam mam lakiery które maja dwa lata i nadal sa świetne a kiedyś do zakupów dostałam semilaca gratis i po miesiącu woda sie zrobiła :/

Ja mam dola dziewczyny :( to moja druga ciąża wiec teoretycznie powinno byc łatwiej lżej powinnam byc bardziej świadoma. A ja mam czarna dziurę nic nie pamietam jak sie z córeczka czułam, ruchów nadal brak a wiem ze w tym czasie dzis jest 18+2 to z córka juz czulam dotykając brzucha oczywiście nie zawsze ale udawało sie uchwycić tem moment mnie i mężowi a teraz moge leżeć z godzinę i cisza. Dołuje mnie to strasznie. Koleżanka ma mi dzis wyślą detektor moze to mnie troche uspokoi bo przecież zaraz wpadnę w jakas paranoje

Mam tak samo , drugie dziecko w drodze ale wpadam w kompletna paranoje ale statam sie nie wariowac bo ani mnie ani coreczce to nie sluzy . Postaraj sie wyluzowac wiem ze latwo powiedziec

reklama
Emilja powodzenia na wizycie. Wszystko będzie ok.
Wszystkozajęte ja z Chylka przeczytałam książki. Trylogię zamówiłam w bibliotece i czekam. Też Bonde zamówiłam. Też pinic dobra.
Kulka nie martw się. Jeśli detektor Cię uspokoi to warto mieć. Ja wczoraj przeżyłam chwilę grozy jak gin nie mógł znaleźć bijacego serduszka detektorem. Ale się udało, ale aż mnie poty oblaly.
Ja ruchy czuje od 17,5 tc

Tu juz o czkawkach a u mnie smyrania nawet nie ma hehe[emoji23]
Ale ciążę sa tak rozne ze szok. Dziewczyna jedna pokazała filmik z kopniakiem tak wysolo jakby byla w 28tc a byla w 21+cos chyba. To wszystko zalezy od tego jak dzidzia rosnie,jak sie uklada itd. Kiedys sie doczekamt wszystkie regularnych ruchow i jeszcze bedziemy miec ich dość pewnie[emoji1]

Emilja powodzenia! Daj znac

f2w3d5qp4g3t7787.png
dlatego ja wcale nie mam tak, że się nie mogę doczekać, bo właśnie boję się tego, że jeszcze będę miała dość :p

Kuna - Colon C doszedł?

reklama
Do góry