reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej :)

Ja mam sny erotyczne, ale podobają mi sie Haha :D i czasami straszne oczywiście :/ Ostatnio śnił mi sie Jezus, a za chwile ze wygraliśmy 19 baniek w lotka :D

Na biorę pod uwagę fakt,ze mąż wyjdzie w trakcie porodu hehe ;) kto wie czy słabo mu sie nie zrobi albo sama mi powiem wyjdź :p
Chociaż czuje,ze będzie cesarka :/

Byłyśmy w lumpku,mamy sporo bodziakow :) i pajacyki i polspiochy.

U mnie tez sie nie mówi dziopka,mi sie z dziupla kojarzy :p ale sporo dziewczyn tak tu mówi i przywykłam :)

Hej :)

Ja mam sny erotyczne, ale podobają mi sie Haha :D i czasami straszne oczywiście :/ Ostatnio śnił mi sie Jezus, a za chwile ze wygraliśmy 19 baniek w lotka :D

Na biorę pod uwagę fakt,ze mąż wyjdzie w trakcie porodu hehe ;) kto wie czy słabo mu sie nie zrobi albo sama mi powiem wyjdź :p
Chociaż czuje,ze będzie cesarka :/

Byłyśmy w lumpku,mamy sporo bodziakow :) i pajacyki i polspiochy.

U mnie tez sie nie mówi dziopka,mi sie z dziupla kojarzy :p ale sporo dziewczyn tak tu mówi i przywykłam :)

Cześć mamusie,mam pytanie z innej beczki -czy pijecie w ciąży kawę ?ja pijam jedna dziennie z mlekiem rozpuszczalną i mam wyrzuty sumienia do tego codziennie coś czekoladowego co też zawiera podobno kofeine eh.jakby poczytać artykuły o piciu kawy herbaty to wychodzi na to ze ani kawy,ani herbaty zielonej,czarnej ....to co 9 mcy na samej wodzie ?

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć mamusie,mam pytanie z innej beczki -czy pijecie w ciąży kawę ?ja pijam jedna dziennie z mlekiem rozpuszczalną i mam wyrzuty sumienia do tego codziennie coś czekoladowego co też zawiera podobno kofeine eh.jakby poczytać artykuły o piciu kawy herbaty to wychodzi na to ze ani kawy,ani herbaty zielonej,czarnej ....to co 9 mcy na samej wodzie ?

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pije też kawę jedna dziennie tylko ze prażoną. Rozpuszczalna kawa to gorszy syf, robiona jest ze smieci i resztek po kawie zwykłej. Więc lepiej jej nie pić. Zawsze miałam niskie ciśnienie teraz też mam i po kawie lepiej się czuję. Niewpadajmy w paranoję, wydaję mi się ze jedną kawa dziennie niezaszkodzi a na pewno poprawi humor, w to też jest ważne w ciąży [emoji5]

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rzadko pije kawe a w ciąży moj gin mowi ze mozna pić. Ale ja i tak pije raczej tylko jak mnie glowa boli.
W tej chwili leże plackiem bo żołądek mnie kłuje :( Jak mnie wkurza jak ktos mowi "ciaza to nie choroba" jasne że nie! Ale jak Cie tak kłuje albo czujesz ze w brzuchu nosisz kamień jak macica sie stawia to nie da sie funkcjonowac normalnie.

Oczywiście że piję kawę. Niestety pyszna świeżo zmielona z ekspresu śmierdzi mi okrutnie, w każdej ciąży tak mam. Dlatego piję rozpuszczalną. Jakoś muszę sobie radzić z niskim ciśnieniem.

reklama
Ja rzadko pije kawe a w ciąży moj gin mowi ze mozna pić. Ale ja i tak pije raczej tylko jak mnie glowa boli.
W tej chwili leże plackiem bo żołądek mnie kłuje :( Jak mnie wkurza jak ktos mowi "ciaza to nie choroba" jasne że nie! Ale jak Cie tak kłuje albo czujesz ze w brzuchu nosisz kamień jak macica sie stawia to nie da sie funkcjonowac normalnie.
tak też tak uważam, albo, że jest to stan "Błogosławiony", chyba błogosławiona, która przeżyła.... Mi non stop coś dolega, 9 msc ciągłego złego samopoczucia.... eh.

Kawy nie piję, nie mam chęci + z moją zgagą to by nic dobrego nie przyniosło.... z resztą herbatę też muszę odstawić :(

Do góry