Chyba tak.To jakiś regionalizm?
U mnie się tak nie mówi i też dla mnie to dziwnie brzmi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak.To jakiś regionalizm?
Ja pije też kawę jedna dziennie tylko ze prażoną. Rozpuszczalna kawa to gorszy syf, robiona jest ze smieci i resztek po kawie zwykłej. Więc lepiej jej nie pić. Zawsze miałam niskie ciśnienie teraz też mam i po kawie lepiej się czuję. Niewpadajmy w paranoję, wydaję mi się ze jedną kawa dziennie niezaszkodzi a na pewno poprawi humor, w to też jest ważne w ciąży [emoji5]Cześć mamusie,mam pytanie z innej beczki -czy pijecie w ciąży kawę ?ja pijam jedna dziennie z mlekiem rozpuszczalną i mam wyrzuty sumienia do tego codziennie coś czekoladowego co też zawiera podobno kofeine eh.jakby poczytać artykuły o piciu kawy herbaty to wychodzi na to ze ani kawy,ani herbaty zielonej,czarnej ....to co 9 mcy na samej wodzie ?
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
tak też tak uważam, albo, że jest to stan "Błogosławiony", chyba błogosławiona, która przeżyła.... Mi non stop coś dolega, 9 msc ciągłego złego samopoczucia.... eh.Ja rzadko pije kawe a w ciąży moj gin mowi ze mozna pić. Ale ja i tak pije raczej tylko jak mnie glowa boli.
W tej chwili leże plackiem bo żołądek mnie kłuje Jak mnie wkurza jak ktos mowi "ciaza to nie choroba" jasne że nie! Ale jak Cie tak kłuje albo czujesz ze w brzuchu nosisz kamień jak macica sie stawia to nie da sie funkcjonowac normalnie.