reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja póki co miałam tylko 2 noce nie przespanen a tak jak zasnę co zajmuje mi 5 minut to budzi mnie rano budzik.
Snow jakiś dziwnych nie mam jeszcze albo nie pamiętam co mi się śni [emoji1]
W pierwszej ciazy pamiętam że śniły mi się straszne głupoty.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja sny mam na zmianę raz erotyczne aż się wstyd obudzić, a raz straszne. Ale mi się zawsze dużo śniło więc nierobi to na mnie większego wrażenia.
Śniadanko też już zjadłam, mój niedobry M mi zrobił (wczoraj popil z sąsiadem, dziś go wyrzuty sumienia zżeraja) nawet do sklepu rano poszedł po rogala i pasztet [emoji1]

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny. My mieliśmy od czwartku przeprowadzkę i wesele w weekend więc musiałam dziś was nadrabiać. No i tak godzinka w pracy minęła :)
Zobacz załącznik 779750

Nam się udało znaleźć mieszkanko i wreszcie przeprowadzić. Już tylko jeden kurs i będziemy na nowym (tylko szkoda, że nadal wynajmowane :( ).

To takie są problemy?? Matko - to ja już wolę pracować jak najdłużej.

skąd się wzięło słowo "dziopka" ?? Jakoś mi się z cipką kojarzy i nie mogę tego czytać[emoji14]
też ją chcę :)

Ja w ciąży poznałam co to zgaga i już 3 razy mnie złapała :( Masakra
A tak wogóle to mój przeżywa ciąże ze mną, ja mam zgagę On też, ja migrenę On tak samo, ja wzdęcia Luby też :) No i mój na bank będzie przy porodzie.

Co do ubranek - niby chciałam już kupować, a jak weszłam do HM to nic mi się nie podobało i wyszłam bez zakupów :p
Super wygladacie [emoji5]

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

A'gusia pisze:
A te sny właśnie takie są. Między dziwne a straszne!
U mnie zdecydowanie głupoty się śnią, zwłaszcza teraz, w drugim trymestrze. Co najśmieszniejsze, praktycznie wszystko pamiętam jak się obudzę, co wcześniej było rzadkością. Zasypiam, jak tylko położę się do łóżka i praktycznie całą noc przesypiam, bez żadnych przerw. Choć ostatnio młody jakieś imprezy nocą w brzuchu sobie urządza i mnie zaczyna wybudzać.
U mnie już dawno po śniadaniu. Do kanapki oczywiście obowiązkowo ogórki konserwowe (się to odczepić ode mnie nie może, bo faza na musztardę już mi przeszła ;)).

Hej Dziewczyny. My mieliśmy od czwartku przeprowadzkę i wesele w weekend więc musiałam dziś was nadrabiać. No i tak godzinka w pracy minęła :)
Zobacz załącznik 779750

Nam się udało znaleźć mieszkanko i wreszcie przeprowadzić. Już tylko jeden kurs i będziemy na nowym (tylko szkoda, że nadal wynajmowane :( ).

To takie są problemy?? Matko - to ja już wolę pracować jak najdłużej.

skąd się wzięło słowo "dziopka" ?? Jakoś mi się z cipką kojarzy i nie mogę tego czytać[emoji14]
też ją chcę :)

Ja w ciąży poznałam co to zgaga i już 3 razy mnie złapała :( Masakra
A tak wogóle to mój przeżywa ciąże ze mną, ja mam zgagę On też, ja migrenę On tak samo, ja wzdęcia Luby też :) No i mój na bank będzie przy porodzie.

Co do ubranek - niby chciałam już kupować, a jak weszłam do HM to nic mi się nie podobało i wyszłam bez zakupów :p
Jak ładnie razem wygladacie! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry