reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja póki co miałam tylko 2 noce nie przespanen a tak jak zasnę co zajmuje mi 5 minut to budzi mnie rano budzik.
Snow jakiś dziwnych nie mam jeszcze albo nie pamiętam co mi się śni [emoji1]
W pierwszej ciazy pamiętam że śniły mi się straszne głupoty.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja sny mam na zmianę raz erotyczne aż się wstyd obudzić, a raz straszne. Ale mi się zawsze dużo śniło więc nierobi to na mnie większego wrażenia.
Śniadanko też już zjadłam, mój niedobry M mi zrobił (wczoraj popil z sąsiadem, dziś go wyrzuty sumienia zżeraja) nawet do sklepu rano poszedł po rogala i pasztet [emoji1]

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny. My mieliśmy od czwartku przeprowadzkę i wesele w weekend więc musiałam dziś was nadrabiać. No i tak godzinka w pracy minęła :)
Zobacz załącznik 779750

Nam się udało znaleźć mieszkanko i wreszcie przeprowadzić. Już tylko jeden kurs i będziemy na nowym (tylko szkoda, że nadal wynajmowane :( ).

To takie są problemy?? Matko - to ja już wolę pracować jak najdłużej.

skąd się wzięło słowo "dziopka" ?? Jakoś mi się z cipką kojarzy i nie mogę tego czytać[emoji14]
też ją chcę :)

Ja w ciąży poznałam co to zgaga i już 3 razy mnie złapała :( Masakra
A tak wogóle to mój przeżywa ciąże ze mną, ja mam zgagę On też, ja migrenę On tak samo, ja wzdęcia Luby też :) No i mój na bank będzie przy porodzie.

Co do ubranek - niby chciałam już kupować, a jak weszłam do HM to nic mi się nie podobało i wyszłam bez zakupów :p
Super wygladacie [emoji5]

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

A'gusia pisze:
A te sny właśnie takie są. Między dziwne a straszne!
U mnie zdecydowanie głupoty się śnią, zwłaszcza teraz, w drugim trymestrze. Co najśmieszniejsze, praktycznie wszystko pamiętam jak się obudzę, co wcześniej było rzadkością. Zasypiam, jak tylko położę się do łóżka i praktycznie całą noc przesypiam, bez żadnych przerw. Choć ostatnio młody jakieś imprezy nocą w brzuchu sobie urządza i mnie zaczyna wybudzać.
U mnie już dawno po śniadaniu. Do kanapki oczywiście obowiązkowo ogórki konserwowe (się to odczepić ode mnie nie może, bo faza na musztardę już mi przeszła ;)).

Hej Dziewczyny. My mieliśmy od czwartku przeprowadzkę i wesele w weekend więc musiałam dziś was nadrabiać. No i tak godzinka w pracy minęła :)
Zobacz załącznik 779750

Nam się udało znaleźć mieszkanko i wreszcie przeprowadzić. Już tylko jeden kurs i będziemy na nowym (tylko szkoda, że nadal wynajmowane :( ).

To takie są problemy?? Matko - to ja już wolę pracować jak najdłużej.

skąd się wzięło słowo "dziopka" ?? Jakoś mi się z cipką kojarzy i nie mogę tego czytać[emoji14]
też ją chcę :)

Ja w ciąży poznałam co to zgaga i już 3 razy mnie złapała :( Masakra
A tak wogóle to mój przeżywa ciąże ze mną, ja mam zgagę On też, ja migrenę On tak samo, ja wzdęcia Luby też :) No i mój na bank będzie przy porodzie.

Co do ubranek - niby chciałam już kupować, a jak weszłam do HM to nic mi się nie podobało i wyszłam bez zakupów :p
Jak ładnie razem wygladacie! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry