reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej Dziewczyny. My mieliśmy od czwartku przeprowadzkę i wesele w weekend więc musiałam dziś was nadrabiać. No i tak godzinka w pracy minęła :)
Zobacz załącznik 779750

Nam się udało znaleźć mieszkanko i wreszcie przeprowadzić. Już tylko jeden kurs i będziemy na nowym (tylko szkoda, że nadal wynajmowane :( ).

To takie są problemy?? Matko - to ja już wolę pracować jak najdłużej.

skąd się wzięło słowo "dziopka" ?? Jakoś mi się z cipką kojarzy i nie mogę tego czytać :p

też ją chcę :)

Ja w ciąży poznałam co to zgaga i już 3 razy mnie złapała :( Masakra
A tak wogóle to mój przeżywa ciąże ze mną, ja mam zgagę On też, ja migrenę On tak samo, ja wzdęcia Luby też :) No i mój na bank będzie przy porodzie.

Co do ubranek - niby chciałam już kupować, a jak weszłam do HM to nic mi się nie podobało i wyszłam bez zakupów :p
Slicznie razem wygladacie !:)

reklama
tak też tak uważam, albo, że jest to stan "Błogosławiony", chyba błogosławiona, która przeżyła.... Mi non stop coś dolega, 9 msc ciągłego złego samopoczucia.... eh.

Kawy nie piję, nie mam chęci + z moją zgagą to by nic dobrego nie przyniosło.... z resztą herbatę też muszę odstawić :(

Ja mam ochote na kawke ale w ciazy mi nie smakuje ...

Ja sny mam na zmianę raz erotyczne aż się wstyd obudzić, a raz straszne. Ale mi się zawsze dużo śniło więc nierobi to na mnie większego wrażenia.
Śniadanko też już zjadłam, mój niedobry M mi zrobił (wczoraj popil z sąsiadem, dziś go wyrzuty sumienia zżeraja) nawet do sklepu rano poszedł po rogala i pasztet [emoji1]

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom
Mniam rogal i pasztecik :)

Hej,
Mi już dzisiaj lepiej. Boli ale nie aż tak jak wczoraj. Zrobiłam dziś analizę moczu. Mam porównanie z poprzednim tyg i zobaczymy co jutro gin powie.
Dziopka to dziewczyna. Tak się mówi w Małopolsce. Ja pochodzę z Nowego Sącza i U Nas jest dziopka, chłop. Co region to inne slownictwo. U mojego męża na Lubelszczyźnie też musiałam się uczyć ich regionalnego "slangu" ;-)
Ja nie miewam snów już. A pierwszym trymestrze miałam straszne.
Co do sztuk ubrań na dany rozmiar to wszystko zależy czy dziecku będzie się ulewalo czy nie. Moja córka na bierzaco zużywają masę ubrań, syn czyscioszek. Ja bym poleciła na wstępie tak z 10 szt body i pajacykow. Dla mnie to numbet one dla malucha. Wygodne w zakładaniu.
Ja kawę pije sporadycznie bo jej nie lubię. Jak już pije to z dużą ilością mleka i rozpuszczalna. Nie ma co popadać w paranoję.

Hej :)

Ja mam sny erotyczne, ale podobają mi sie Haha :D i czasami straszne oczywiście :/ Ostatnio śnił mi sie Jezus, a za chwile ze wygraliśmy 19 baniek w lotka :D

Na biorę pod uwagę fakt,ze mąż wyjdzie w trakcie porodu hehe ;) kto wie czy słabo mu sie nie zrobi albo sama mi powiem wyjdź [emoji14]
Chociaż czuje,ze będzie cesarka :/

Byłyśmy w lumpku,mamy sporo bodziakow :) i pajacyki i polspiochy.

U mnie tez sie nie mówi dziopka,mi sie z dziupla kojarzy [emoji14] ale sporo dziewczyn tak tu mówi i przywykłam :)
Pokaz lupy;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry